SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ülkeyi Çapulculara Bırakmadık'

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:14:08
'Ülkeyi Çapulculara Bırakmadık'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin ve Bülent Tüfenkci ile AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Hekimhan İlçesi'ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

AKP heyeti, partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarette konuşan Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AKP'nin Türkiye partisi olduğunu ifade etti. Şahin, "Biz hep birlikte Türkiye'yiz. Biz bunu söyledikçe maalesef bazı mihrakların hoşuna gitmiyor. Ne zaman bu güzel insanlar birlik ve beraberlik içerisinde olurlarsa, bunların önünü almak imkan dahilinde değil. Şu 5 aylık sürede de insanlarımız her şeyi çok net gördü. Belki 7 Haziran öncesinde birçok olayın farkında değildik. Yüce milletimiz oyuna gelmedi. 7 Haziran öncesinde yapmaya çalıştıklarını, 1 Kasım'da başaramadılar" dedi. 

Milletvekili Bülent Tüfenkci ise, 1 Kasım'da milletin istikametini çizdiğini ve yol haritasını belirlediğini kaydetti.

Tüfenkci, milletin engin ferasetine ve sağduyusuna güvendiklerini belirterek, milleti, devleti, bayrağı ve vatanı kimin düşündüğünün ortaya çıktığını söyledi.  'Tek millet, tek vatan, tek devlet, tek bayrak' düsturundan asla vazgeçmediklerini dile getiren Tüfenkci, "Bu ülkeyi çapulculara bırakmadık. Bunu millet yaptı" diye konuştu.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık da, 1 Kasımla birlikte yeniden iktidarı yakaladıklarını belirterek, "Nerede kalmıştık? cümlesini tamamlamak için milletimiz bize tam yetki verdi. Tek başına Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en uzun süreli iktidarını bir kez daha AK Parti'ye verdiniz. 23 milyon 600 bin insanın oyunu aldık. 7 Haziran'dan buyana 5 milyon kişinin oyunu tekraren aldık. Türkiye Cumhuriyeti'nin rekorunu kırdık" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız