SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ülkü Ocağı'nda Başkan Değişti

0
Güncellendi - 2016-02-27 01:46:21
Ülkü Ocağı'nda Başkan Değişti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ülkü Ocakları'nda il Başkanlığı’na Muzaffer Karaca'nın yerine  Fevzi Şahin getirildi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un talimatı ile Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevinde bulunan Muzaffer Karaca’nın yerine Fevzi Şahin getirildi. Ocak İl başkanlığındaki görev değişimi nedeniyle devir teslim töreni düzenlendi. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un da katıldığı devir teslim töreninde konuşan Muzaffer Karaca, “Ülkü Ocakları Genel Merkezinde genel başkanımızın emrinde çalışmaya devam edeceğiz. Temsilciliğini yapmaktan şeref duyduğum Ülkücü harekete sonsuz teşekkürler. Hakkınızı helal ediniz” diye konuştu.

Devir teslim töreninde hizmetlerinden dolayı Muzaffer Karaca’ya plaket takdim edilirken, Karaca ise göreve getirilen Şahin’e Türk Bayrağı’na sarılı Kur’an-ı Kerim hediye etti.

iha- Bülten

cf2e339f-38e3-4b2b-bb60-d66307742977

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız