SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ülkücü Gençlik Sahip Çıkacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:32:28
A- A+ PAYLAŞ
 
Ülkücü İşçiler Derneği Malatya Şube Başkanı Vahap Murat, "Ülkücü gençlik, milli ve manevi olan tüm değerlere sahip çıkacak" dedi. 
 
Dernek binasında, dernek yöneticiriyle birlikte yaptığı basın açıklamasında hükümeti eleştiren Ülkücü İşçiler Derneği Malatya Şube Başkanı Vahap Murat, "Hükümetçe Türklüğe hakaretin suç olmaktan çıkarılması, Ne Mutlu Türküm Diyene sözünün eleştirilmesi, Türk kelimesinin anayasadan çıkarılması için yapılan çalışmalar daha da ileri giderek, saldırılara dönüşmüştür. Bizler atalarımız, soyumuz ve Türklüğümüzle gurur duyarken, hükümet yetkilileri yeni hazırlanacak anayasada Türk kelimesinin geçmemesi için yeni senaryolar peşinde koşmaktadırlar. 19 Mayıs kutlamalarına karşı çıkanlar, kutlamaları iptal edenler veya kutlama sahasını daraltmanın hesabını yapan hükümet şunu bilsin ki, 19 Mayıs işgale karşı direnmenin tavizsiz bir kararlılığıdır. Millet varlığını yaşatma mücadelesidir. Andımız tartışıldı arkasından Atatürk'ün gençliğe hitabesi geldi. Bunların hesabı milli olan tüm değerlerdir. Mustafa Kemal Atatürk'e gösterilen saygı Türk milletinin bağımsızlık ölçüsüdür. Gençliğe hitabede Atatürk gençliğe, ihanet odaklarının tuzağına düşmeyin, milli ve manevi değerlere sahip çıkın mesajı vermiştir. İşte bu şekilde yetişen gençlik ancak sermaye çevrelerinin, rahat kullanacakları bir gençlik olacaktır. Türk gençliğinin bir ideali olmalı. Gençliğe hitabede gençliğin uğrunda mücadele edeceği hedef gösterilir. Ne Mutlu Türküm diyemeyen bu zihniyet şunu iyi bilsin ki ülkücü gençlik milli ve manevi olan tüm değerlere sahip çıkacak ve hükümetin hesabını bozacaktır" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız