SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ülkücülerden Askere Mektup

0
Güncellendi - 2018-03-07 19:40:43
Ülkücülerden Askere Mektup
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen kampanya ile Afrin’de teröristlerle mücadele eden güvenlik güçlerine bin 71 mektup gönderildi.

Kampanya ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Ülkü Ocakları İl Başkanı Emrah Yılan, Türklerin tarihin her safhasında mazlumun yanında olduğunu belirterek, “Diğer taraftan zalimin ve zulmün karşısında dimdik durarak alçakların dünyalarını başlarına yıkmıştır” ifadelerine yer verdi.

Suriye'de 6 yılı aşkın bir süredir yaşanan savaşlar nedeniyle yüz binlerce insanın hayatını kaybettiğini belirten Yılan, “Türkiyemizin güney sınırında bulunan PKK’nın uzantısı YPG’li, PYD’li canavarlar vatanımızı milletimizi tehdit ederken kahraman Türk ordumuz Afrin’den Zeytin Dalı Harekatını başlatmıştır. Yiğitler yiğidi Mehmetçiklerimizin göğüslerindeki imanlarıyla ihanet bozguna uğratılmıştır. Türk milletinin elli yedinci Alayı olan Ülkü Ocakları Türk milletinin ve Türk askerinin sonsuza kadar yanındadır” şeklinde konuştu. Ülkü Ocakları il ve ilçe başkanlıklarında askerler için fetih sürelerinin okutulduğunu da kaydeden Yılan, “Dün Kerkük için hazır olan binlerce bozkurt bugün ise Afrin’de Mehmetçiğimizle omuz omuza sırt sırta şahadeti düşünerek geri dönmemek anlayışıyla hazır olduğunu buradan haykırmaktayız” dedi. Daha önce de Şırnak idil’de görev yapan askerlere moral amacıyla mektup yazma kampanyasının düzenlendiğini kaydeden Yılan, “Bugünde ülkü Ocakları Malatya il başkanlığı olarak, yüzlerce bozkurt ve Asenalarımızın Afrin’de mücadele eden yiğitlerimize yine moral olması amacıyla yazdıkları bin 71 adet mektubu bugün itibariyle ulaştıracağız. Cenab-ı Allah'ın sonsuz kudreti yardımı Mehmetçiğimizle beraber olsun” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız