SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ulusal Gençlik Zirvesi'ne Katıldılar

0
Güncellendi - 2016-04-04 00:45:10
Ulusal Gençlik Zirvesi'ne Katıldılar
A- A+ PAYLAŞ

Sivil Yaşam Derneği Malatya Yerel Kurulu'nun, Denizli'deki Ulusal Gençlik Zirvesi'ne katıldığı bildirildi.

Dernekten bu etkinlik ile ilgili olarak, şu bülten yayınlandı:

"Sivil Yaşam Derneği Malatya Yerel Kurulu, 18-20 Mart tarihleri arasında "Küresel Çapta Savaşların Gençler Üzerinde Etkisi" teması ile Türkiye'nin 20 farklı şehrinden 150 gencin katılımıyla Denizli'de gerçekleştirilen Siyamder 3. Ulusal Gençlik Zirvesi zirveye katılım gösterdi.

Aralarında İstanbul, İzmir, Konya, Malatya gibi birçok farklı şehirden aktif gencin yer aldığı Ulusal Gençlik Zirvesinde gençler tema çerçevesinde ana oturumlar ve çalıştaylar ile hem öğrenip hem de ortak bir çalışma ile paydaşlara gönderilmek üzere hazırlanan görüş bildirisine de imza attılar. 2 gece 3 gün süren zirvede alanlarında uzman konuşmacılar Prof. Dr. Selda Bülbül ve Uzm. Dr. Veysi Çeri "Savaşın Gençlerin Fiziksel ve Ruhsal Sağlığı Üzerine Etkisi" konulu oturumu; Şenay Başa, Mehmet İlktürk ve Kurumsal İletişim Uzmanı Ali Ekber Rıza "Empati" konulu oturumu; Yrd. Doç. Dr. Süleyman Erik ve Doç. Dr. Emel Topçu "Mülteci Gençlerin İstihdamı ve Sosyal Hayata Dahiliyeti" konulu oturumu modere etmişler ve gençler ile fikir alışverişinde bulunmuşlardır.

Sivil Yaşam Derneği ortak değerlerle, ortak çalışma alanları içinde geleceğe ve ülkeye katkı sağlayacak vizyonu doğrultusunda, çalışmalarını daha sistemli hale getirmek için yılda iki kere yapılan ulusal genel kurulda ulusal gençlik zirvesi ev sahibi ve teması belirlenir. Farklı şehirdeki SİYAMDER Yerel Kurulunun ev sahipliğinde gerçekleştirilen zirveye alanında uzman kişiler davet edilir.

Zirvenin açılış konuşmasını gerçekleştirilen Sivil Yaşam Derneği Genel Başkanı Enes Efendioğlu, "Ulusal Gençlik Zirvelerini, gençlerin çalışmalarını, hedeflerini ve amaçlarını uygulanabilir bir boyuta kazandırarak daha ileriye taşımaları amacıyla gerçekleştirmekteyiz. Bugün burada 20 farklı şehirden motivasyonları ve iç enerjileri yüksek 150 gönüllünün varlığı amacımıza olan inancımızı bir kat daha arttırmaktadır" ifadelerini kullandı.

Malatya Sivil Yaşam Derneği Yerel Kurul Başkanı Farid Vazirov zirve kapanışında yaptığı açıklamada, "Sivil Yaşam Derneği Malatya Yerel Kurul olarak Denizli'de yapılan Ulusal Gençlik Zirvesine 10 kişilik delegasyonumuzla katılım gösterdik. Ortak akla dayalı, kapasite gelişimi sağladığımız zirvenin en güzel çıktısı buradaki heyecan dolu atmosferi solumaktı. Böyle anlamlı bir temaya dahil olmaktan ve Malatyayı temsil etmekten mutluluk duyuyoruz. Ev sahibi ekibimize de gönülden teşekkür ederiz ."ifadelerine yer verdi."

Bülten

Pano0r1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız