SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Ulusal Menfaat Gözetilmedi''

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sünnetçioğlu, yeni Petrol Yasası ile milli menfaatlerin yerine uluslararası şirketlerin menfaatlerinin göz önünde tutulduğunu iddia etti.

SP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sünnetçioğlu, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, gündemdeki konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler nedeniyle 2007 yılının seçim yılı olduğunu belirten Sünnetçioğlu, parti olarak seçimlere hazır olduklarını söyledi. Petrol Yasası'nın değiştirilmesine tepki gösteren Sünnetçioğlu, bu yasanın ülkenin geleceği için büyük engeller oluşturduğunu iddia etti. Petrol Yasası'nın günün koşullarına göre düzenlenmesi gerekçesiyle değiştirildiğini savunan Sünnetçioğlu, yeni yasayla milli menfaatlerin yerine uluslararası şirketlerin menfaatlerinin göz önünde tutulduğunu ileri sürdü.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın (TPAO) da özelleştirilmesi için adımların atıldığını öne süren Sünnetçioğlu, "TÜPRAŞ ve POAŞ özelleştirmeleriyle çalıştırılamaz hale getirilen TPAO için özelleştirmenin önü açıldı. Türkiye'nin 30 yıllık geliri satılma noktasında. Ucuz enerji elde etme hakkı Türkiye'den alınıyor" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız