SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uluslararası Bisiklet Festivali

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:05:17
Uluslararası Bisiklet Festivali
A- A+ PAYLAŞ

Uluslar arası Malatya Bisiklet Festivali’nin 14-17 Ağustos tarihleri arasında yapılacağı bildirildi. 

Bisiklet Federasyonu Malatya il temsilcisi Mustafa Ekici, açıklamasında, “5 kez Nemrut Dağı’na bisikletimle çıktım. Bisiklet topluluğu olarak başlattığımız Nemrut bisiklet turuna Malatya bisiklet ve doğa sporları derneğini de kurarak, önce ulusal, 3 yıldan beri de uluslararası düzenlediğimiz Nemrut bisiklet etkinliği çalışmalarımıza bu yılda daha kapsamlı bir şekilde hazırlanıyoruz.

2 yıl SODES SYDV Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı projesi kapsamında Malatya Bisiklet Derneği olarak ortak gerçekleştirdiğimiz, Malatya’nın tarihi turizmde ön planda olan Aslantepe Battalgazi ve dünyanın 8 harikasından biri olan Nemrut'a bisikletlerimizle gitmek Dünyada özellikle Avrupa ve Asya’da çok ilgi gördü. Yapmış olduğumuz bu etkinlikten sonra dünya bisiklet turcuları güzergah olarak Malatya’yı, Malatya'dan Nemrut'u tercih etmelerine neden olmuştur.

Malatya bisiklet festivali Uluslararası duyuru ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde çalışmalarının startını vermiştir” ifadelerini kullandı.

Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği yöneticisi Aziz Karaca ise festivalle ilgili olarak açıklamasında, “Derneğimizin Malatya da sosyal projelerde her zaman duyarlılığını ön planda tuttuk, Malatya tarihinde ilk bisiklet derneği oluşumuz nedeni ile üstlenmiş olduğumuz sorumluluk bilinci doğrultusunda Malatya’da bisiklet gelişimini hızla sağlayarak önce ülkemizde örnek olarak gösterilen bir dernek olmasıdır. Malatya bisiklet festivalleri çalışmalarında uluslararası bir konuma getirmiştir. Üyelerimiz temiz çevre temiz toplum bilinciyle her hafta düzenlediğimiz il ilçe bisiklet turlarıyla tarihi ve doğal zenginliklerimizi bisiklet kültürüyle tüm dünyaya açan ayrı bir pencere olmuştur. Bisiklet, bir ilin kültür ve sosyal yönden gelişmişliğinin en önemli göstergelerinden biridir. Malatya Valiliğimizin ve Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin artık bisiklet ile ilgili bütün konularda gerekli adımları atmaları en büyük beklentimizdir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız