SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uluslararası Çocuk Şenliği

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:50:20
Uluslararası Çocuk Şenliği
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya 3. Uluslararası Çocuk Şenliğinin açılış töreni gerçekleştirildi. 
 
Malatya Belediyesi yanında bulunan fuar çadırında gerçekleştirilen açılış törenine; Vali Yardımcısı Bilal Bozdemir, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ve Malatya Belediyesi Kültür Müdürü Murat Nalçacı’nın yanı sıra çok sayıda davetli ile çocuk katıldı.
 
Şenliğin açılış programında bir konuşma yapan Bilal Bozdemir, çocuklara yapılan yatırımın boşa gitmeyeceğini kaydetti. Malatya’nın fuar ve kültürel etkinlikler merkezi olduğuna vurgu yapan Bozdemir, “Çocuklarımız çok önemli. Bugün bizim oturduğumuz yerlerde yarın onlar oturacaklar. Bu nedenle onların eğitimleri çok önemli. Getirisi en yüksek ve katma değeri en yüksek yatırım eğitimdir. İnsanın eğitimi önemlidir ve çocuğun eğitimi bir kat daha fazla önemlidir. Onun için çocuklarımıza yaptığımız yatırım, boşa giden bir çalışma değildir” dedi.
 
AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Çocuklarla alakalı yapılan böyle bir şenlik bizleri oldukça memnun ediyor. Bizler bu kadar şanslı değildik. Bizler belki çocuk yerine konmaktan öte hiçbir imkana sahip değilken, bugünleri gördük” ifadelerini kullandı.
 
Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay da Malatya’nın fuarlar şehrine dönüştüğünü ifade etti.
 
Malatya Belediyesi Fuarcılık Müdürü Murat Nalçacı ise, çocukları çok önemsediklerini belirterek şunları söyledi:
 
“Çocukların dili farklı bir dildir. Elbette ki geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha farklı düşünebilmelerini sağlamak, daha farklı algılayabilmek amacıyla Malatya Belediye Başkanımızın talimatlarıyla bu şenlikleri düzenliyoruz. Bu yıl 3.'sünü düzenlediğimiz Uluslararası Çocuk Şenliği, Malatyamız açısından hayırlara vesile olacaktır. Bu anlamda gerek yurt dışından gelen ekiplerimiz, gerekse Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki 14 farklı ilden gelen 64 tane çocuğumuzu Malatya’da ağırlayarak bir gönül köprüsü oluşması sağlanmaktadır.”
 
Konuşmaların ardından çocuklar çeşitli gösteriler yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız