SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uluslararası Kurs

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:03:18
Uluslararası Kurs
A- A+ PAYLAŞ
İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakli Enstitüsü tarafından üniversite yerleşkesinde bulunan Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde  ‘ Canlıdan Karaciğer Nakli’ konulu kurs yapıldı. Kurs, Türkiye Karaciğer Nakli Derneği'nin bu yıl başlattığı ‘Karaciğer Nakli Sürekli Eğitim Kurs’ projesinin ilk uygulaması olma özelliğini taşıyor. 
 
Kursun açılış programına Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Karaciğer Nakli ve İstanbul Florence Nightingale Hastanesi Organ Nakli Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yaman Tokat ve Karaciğer Nakli Derneği Başkan Yardımcısı ve İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz katıldı.
 
Duyurulduğu günden itibaren yoğun katılım talebi gören program bu yıl yurtdışı katılımcılarına yönelik planlandı. Aralarında Güney Afrika, Polonya, Mısır, Hindistan ve Bosna Hersekli cerrahların bulunduğu 22 kursiyer cerrah, Prof. Dr. Yaman Tokat ve Prof. Dr. Sezai Yılmaz başkanlığında İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakli ekibinden ‘canlıdan canlıya karaciğer nakli’ alanında eğitim alacaklar.  İki gün sürecek olan kurs uygulamalı ve teorik olarak iki bölümden oluşmakta.  Gelen katılımcılar ameliyatları izleyip derslere katılacaklar ve kurs sonunda sertifika alacaklar.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız