SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası

0
Güncellendi - 2016-07-15 17:57:17
Malatya'da Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası
A- A+ PAYLAŞ

Uluslararası Altın Kayısı Kadınlar Tenis Turnuvası (Golden Apricot Women Circuit) 23-31 Temmuz tarihleri arasında Malatya’da yapılacak.

Malatya, Türkiye Tenis Federasyonu’nun destekleriyle ilk kez uluslararası bir tenis turnuvasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 10 bin dolar ödüllü olan uluslararası tenis turnuvasına 27 ülkeden 80’e yakın sporcunun katılması bekleniyor.

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Cengiz Durmuş, TTF olarak Malatya’da uluslararası bir tenis turnuvası düzenleyeceklerini bildirerek, "Bu Malatya açısından bir ilk olacak. Malatya’ya yaklaşık dünyanın 27 ülkesinden 80’e yakın sporcunun geleceğini tahmin ediyoruz” dedi.

Durmuş, uluslararası tenis turnuvasının Malatya açısından bir ilk olacağına dikkat çekerek, “Federasyon olarak Malatya’da uluslararası bir turnuva düzenleyeceğiz. Bu Malatya açısından bir ilk olacak. Malatya’ya yaklaşık dünyanın 27 ülkesinden 80’e yakın sporcunun geleceğini tahmin ediyoruz. Ülkemizde ve Malatya’da bu etkinliği yapacak olmanın huzurunu, mutluluğunu yaşıyorum” ifadelerini kullandı.

Malatya İntercourt Tenis Kulübü Başkanı Dr. Ali Acar ise, kortların uluslararası standartlara olduğunun tescillendiğini kaydetti.

Acar, 23-31 Temmuz tarihleri arasında Malatya’da Uluslararası Altın Kayısı Kadınlar Tenis Turnuvası’nın düzenleneceğini ve bunun Malatya açısından bir ilk olacağını da sözlerine ekledi.

Uluslararası Tenis turnuvası, 23-31 Temmuz tarihleri arasında Malatya Spor ve Yaşam Merkezi İntercourt Tenis Akademisi’nde gerçekleştirilecek.

Turnuvayı; International Tennis Federation (ITF), Türkiye Tenis Federasyonu (TTF), Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İntercourt Tenis Akademisi destekliyor.

Yeni Malatya Gazetesi

MALATYA’DA BİR İLK DAHA YAŞANACAK ULUSLARARASI ALTIN KAYISI KADINLAR TENİS TURNUVASI YAPILIYOR

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    Bu organizasyonu Malatyamıza getirenlere teşekkür ederim.Yarışmaları başta TRT olmak üzere diğer spor kanalları ekrana getirecekmi? Bekleyip görelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ntv spor ile görüşüldüğünü duydum ama netleşen bir şey yok.
    0
    0
    Yanıtla