SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uluslararası Turnuva Sona Erdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:01:27
Uluslararası Turnuva Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesinin organizasyonuyla bu yıl 1.si düzenlenen 10 ayrı ülkeden ve Türkiye’nin değişik şehirlerinden yaklaşık 250 sporcunun katıldığı Uluslar arası Altın Kayısı Satranç Şampiyonası 15 Haziran 2013 tarihinde düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Yaklaşık 250 sporcunun katıldığı Uluslar arası Altın Kayısı Satranç şampiyonasının ödül törenine, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu,Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Burak Hasiloğlu, bazı daire müdürleri ile satranç sporcuları katıldı.

A Genel Kategoride ilk üç’e giden sporculara ödüllerini AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin verirken, B. Genel Kategorisinde  ilk üç’e giren sporcuların ödüllerini de Belediye Başkanı Ahmet Çakır verdi. 

Böyle güzel bir organizasyonu gerçekleştirdiği için Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür eden Malatya Milletvekili Mustafa Şahin,  “Umut ediyorum ki bu güzel organizasyon bundan sonraki yıllarda da devam eder” dedi. 

A. Genel Kategorisinde ilk üç’e giren sporcular: 

1. Davıt Benıdze  2. Shota Azaladze 3. Logman Gulıev 

B. Genel Kategorisinde ilk üç’e giren sporcular:

1. Vedat Çam 2. Erdem İstekli 3. Fatih Demirbaş

Şampiyonada toplam 35 bin TL para ödülünün yanı sıra, sporculara Kayısı, Belediye Kültür yayınlarının yer aldığı set ve çeşitli hediyeler verildi.  

Program sonunda Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Burak Hasiloğlu, Katkı ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu’ya ve Gençlik Spor İl Müdürü Sadi Fındıklıya plaket verdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız