SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ulusoy'a Karşı 106 İmza...!

A- A+ PAYLAŞ

Bursaspor Başkanı Levent Kızıl, Federasyon'da seçime gitmek için noter tasdikli 106 imza topladığını basın toplantısıyla açıkladı.

Haluk Ulusoy başkanlığındaki Futbol Federasyonu'nun olağanüstü genel kurula gitmesi için yapılan çalışmalarda, muhalefet kanadı yeterli imzaya ulaştı.

Ulusoy yönetimini devirmek için 168 delegenin 106'sının imzasını aldığını belirten Kızıl, toplanan imzaların toplam delegenin yüzde 60'ına tekabül ettiğini söyledi.

Kızıl imzaların artarak devam edeceğini ifade ederek, bu aşamadan sonra Bursaspor başkanlığına ağırlık vereceğini ve üzerine düşeni yaptığını belirtti.

MALATYASPOR YOK, RAKİPLERİ VAR!..
Lig A'da mücadele eden ve 2 delegesi bulunan Malatyaspor, olağanüstü kongre için imza vermezken, toplam 18 takımlı ligde 10 kulübün kongre çağrısına 2 ya da 1'er delegeyle imza attıkları öğrenildi. Lig A'da bazı takımlar 2'şer, bazı takımlar ise 1'er delegeye sahip..

Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, Futbol Federasyonu'na olağanüstü genel kurul çağrısı yapmak için topladıkları 106 imzanın fotokopilerini basın mensuplarına dağıttı.

İmza veren 106 delege içinde Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri 7'şer imza ile başı çekiyor. Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım, Nihat Özdemir, Nihat Özbağı, Mahmut Uslu, Murat Özaydınlı, Şekip Mosturoğlu ve Serhat Çeçen, Galatasaray'da ise Özhan Canaydın, Adnan Polat, Cengiz Özyalçın, Mehmet Helvacı, Refik Arkan, Atilla Kınay ve Ali Gürsoy'un imzaları yer aldı.

Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yanı sıra Gençlerbirliği 1, Sivasspor 2, Bursaspor, Çaykur Rizespor, Kayseri Erciyesspor, Vestel Manisaspor, Sakaryaspor, Konyaspor, Antalyaspor, Kayserispor ve Ankaraspor da 5'er imza verdi. Turkcell Süper Lig'den Beşiktaş, Trabzonspor, Denizlispor, Gaziantepspor ve Ankaragücü ise imza vermeyen kulüpler olarak dikkat çekti.

DİĞER İMZA VEREN KULÜPLER

Turkcell Süper Lig'de yer alanların dışında, imza veren kulüpler, federasyonlar ve kişiler ile verilen imza sayıları ise şöyle:

2 imza verenler:

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kocaelispor, Kasımpaşa, Diyarbakırspor, İstanbulspor.

1 imza verenler:

Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, Mardinspor, Kahramanmaraşspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Samsunspor, Türk Telekomspor, Kardemir Karabükspor, Şanlıurfa Belediyespor, İnegölspor, Bursa Merinosspor, Bucaspor, Çankırı Belediyespor, Turgutluspor, Dardanelspor, Etimesgut Şekerspor, Hatayspor, Aksarayspor, İskenderun Demirçelikspor, Küçükköyspor, Gaziosmanpaşaspor, Eyüpspor, Alibeyköyspor, Şanlıurfaspor, Kartalspor, Yimpaş Yozgatspor, Sarıyer, Zihinsel Engelliler Spor Federasyonu, İşitme Engelliler Spor Federasyonu, Görme Engelliler Spor Federasyonu, Üniversite Sporları Federasyonu, Okul Sporları Federasyonu, Ahmet Çakar, Yusuf Namoğlu ve Muzaffer Sarvan.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız