SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Umarım Birileri Ders Çıkarır"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:50:46
A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt ve AKP İl Teşkilatı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ziyarette,  “30 Mart 2014 yerel seçimlerinde çok çeşitli iftira ve karalama kampanyalarına, birçok oyunlara rağmen milletimiz, özellikle Yeşilyurtlu hemşehrilerimiz  bu oyunu bozdular. Başta Başkanımız olmak üzere teşkilatlarımızın çok güzel çalışmaları ile halkımızın başkanımıza ve partimize göstermiş olduğu destek ve tevecüh dolasıyla bütün bu oyunları, abartıları, illüzyonları gerçek anlamda 30 Mart 2014 akşamı sandıkta bu millet bozdu. Sonuç itibariyle kazanan Yeşilyurt oldu, Malatya oldu, milletin kendisi ve iradesi oldu. Bu anlamda bütün Malatya AK Parti’nin arkasında durarak Türkiye’de belirli bir seviyeye getirdi. Başbakanımıza moral olarak ciddi destek verdi. Ortaya konulmaya çalışılan algı operasyonunu yıkmış oldu. Umarım bunlardan birileri ders çıkarır. Kendilerine kağıttan kale kurmazlar. Fildişi kulelerden halkın içine inerler. Halkın nabzını tutarlar. Halkın iradesine saygı duyarak, halkla birlikte hareket etmeyi  önemserler. Yerel seçimlerde Başkanlarımız kendi projelerini açıkladılar. Bu projelerin üzerinde inşallah daha çok hizmet üretecekler, hizmet yapacaklar.”dedi. 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, “Biz sizlerle daha güçlüyüz. Her zaman teşkilatlar, yöneticiler ve idareciler açısından çok önemli bir yer tutar. Ama AK Parti teşkilatlarında da teşkilatlarla, idareciler bu ahengi ve uyumu sağlayarak hizmet üretirler. Belediyecilik, bir yandan idari kadro, diğer yandan belediye meclisidir ama bir ayağı da teşkilatlardır. Teşkilatlarımız sürekli halkın içerisinde yer aldıkları, AK Parti teşkilatları da sürekli canlı ve dinamik yapı oldukları için biz teşkilatlarımızın bizim açımızdan işiten kulağımız gören gözümüz olduğuna inanıyoruz.  Sizlerin bu  varlığı bizleri sürekli güçlü kılacaktır. Bu çerçevede AK Parti, Ak belediyecilik aslında milletle iç içe, milletle beraber olan sivil toplum örgütleri,  kanaat önderleri ve toplumun diğer dinamikleri ile sürekli beraber olan, onları dinleyen, onlarla istişarelere açık olan bir yapı demektir.  İnşallah yeni Yeşilyurt’u, büyük Yeşilyurt’u ve Malatya’yı hep beraber kuracağız. Malatya’nın atılımını ve büyümesini hep birlikte gerçekleştireceğiz. Tekrar bu ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ederim.”dedi.

CHP'NİN ZİYARETİ..

Bu arada Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Enver Kiraz, Yeşilyurt Belediye Meclisi'nin CHP'li üyeleriyle birlikte,  Yeşilyurt Belediyesi'ni ziyaret ederek Başkan Hacı Uğur Polat'ı yeni görevinden dolayı kutladı. 

 “Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleri ile bir ziyaret gerçekleştirmek istedik. Belediye Başkanlığınız hayırlı olsun!” diyen CHP İl Başkanı Enver Kiraz, “Yeşilyurt’a yapılacak olumlu hizmetlerde mutlaka parti olarak, parti meclis grubu olarak yanınızda olacağız. Elbette hakkaniyet ölçüsünde hizmet önceliğini gözeten bir anlayışla hizmetlerin gitmesi anlamında düşüncelerimiz varsa da bunları ifade etmeye çalışacağız. Olumlu veya olumsuz gördüğümüz her noktayı da ifade etmeye çalışacağız”dedi.

Başkan Kiraz, “Sonuçta bize oy veren arkadaşlarımızı temsil noktasında görevlendirilen bir yapı var. O yapıya karşı sorumluluklarımız var. Bu sorumlukla hareket edeceğiz” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, Yeşilyurt’un tarihinden turizmine kadar birçok özelliği bünyesinde bulunduran özel bir ilçe olduğunu söyledi.  Yeşilyurt’un her geçen gün daha da değerlendiğini ifade eden Başkan Polat, “Yeşilyurt’ta yeni bir dönem başladı. Yeşilyurt için bir şans. Yeşilyurt’un  marka bir ilçe olmak gibi büyük bir hedefi var. Bunun için önce belediyecilikte marka olmak önemli. Tüm sivil toplum kuruluşları ile birlikte şeffaf ve katılımcı yönetim tarzıyla, Yeşilyurt’un geleceğine katkı koymak için çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu. Başkan Polat, kent için fikir üreten herkesin desteğini beklediklerini de ifade ederek, Yeşilyurt en çok konuşulan belediyelerden  birisi olacak” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız