SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Umarım Daha İyi Performans Sergilerim"

0
Güncellendi - 2019-09-20 06:03:41
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un Ganalı merkez orta saha oyuncusu Afriyie Acquah, sezon sonunda ligde üst sıralarda yer alarak takımı UEFA Avrupa Ligi'ne taşımak istediklerini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Acquah, takıma yardım edip, elinden geleni yapacağını ifade etti.

Süper Lig'de beşinci maçlarına çıkacaklarını anımsatan Afriyie Acquah, "MKE Ankaragücü maçını geride bıraktık. Takım olarak iyi bir performans sergiledik. İyi mücadeleyle maçı kazandık. Şimdi önümüzdeki yani beşinci maça bakıyoruz. Sezon sonunda takımı üstlere, Avrupa Ligi'ne taşımak istiyoruz" diye konuştu.

Acquah, büyük bir kulübe geldiğini ifade ederek, şunları söyledi: "Burada başladım ama ileride bakarsınız daha yüksek bir performans gösteririm, daha zirveye oynayan kulüplere gidebilirim. Kariyerim için Avrupa Ligi, Şampiyonlar Ligi hedeflerim var. Bunu da zaman gösterecek. Umarım daha iyi performans sergilerim."

Galatasaray'ı tanıdığını dile getiren Ganalı oyuncu, "Galatasaray tanınmış bir takım. Bizimde öz güvenimiz son 4-0'lık maçta yerine geldi. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi maçına çıktılar. Biz, Galatasaray'a karşı son oynadığımız maçtan daha üstün ve fazla performans sergilememiz gerekiyor. Bunu yaparsak, kazanırız" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • eyyupk (4 yıl önce)
    seneye 13 milyon avroya satarız inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Faik (4 yıl önce)
    Üst seviyede kaliteli bir oyuncu.
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (4 yıl önce)
    Transferin son gunlerinde aldigimiz Acguah Gercektende cok iyi bir transfer oldugunu gosterdi orta sahanin daginikligini topladi defansa yardim ediyor. ileri gidiyor iyi ara paslar atiyor. gercektende 1 oyuncu bile ligdeki kaderini belli eder derler oyle bir oyuncu nazar degmez daha iyi olur insallah
    0
    0
    Yanıtla