SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Umarım Doğru Karar Verilir"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:06:49
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un Divan Kurulu 2. Başkanı Naci Şavata, başarı için kurumsallaşmanın şart olduğunu söyledi. 

Şavata, Yeni Malatyaspor'un 7 Haziran'da olağanüstü genel kurulunu yapacağını anımsatarak, "Süreç işliyor. Şuanda adayların olduğu yönünde haberler geliyor. Umarım bu süreçte en doğru karar verilir" dedi.

Kurumsallaşmanın başarı da önemli bir rol oynadığına dikkat çeken Şavata, "Günü birlik takım yaparsanız, maalesef başarılı olamıyorsunuz. Şampiyonluk hedef alındı ve kurumsallaşma geri plana atıldı. Problemle çare bulamazsanız, yolun başında tıkanırsınız" ifadelerini kullandı.

Şavata, Yeni Malatyaspor'un başarısı için iyi bir yapılanmaya gidilmesi gerektiğini ifade ederek, "Hedef küçültme diye bir durum söz konusu olmaz. Malatya'nın futbol takımına ihtiyacı var. Kısa ve geniş vadeli yeniden bir yapılanma olabilir. Bu anlamda sabır ve zaman lazım. Büyük hedefler konulup, hüsrana uğramaktansa, iyi bir yapılanmaya gidilmeli. Bu 4 sene önce yapılsaydı, şuanda taş gibi bir takım olurdu" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız