SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Umarım Farklı Olursunuz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:41:59
A- A+ PAYLAŞ

Ortak Değer Malatya Derneği Yönetim Kurulu, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik ile fikir alış verişinde bulundu. 

Ortak Değer Malatya Derneği Başkanı Ergün Kılıç'ın yanı sıra Başkan Yardımcısı İlhan Aksoğan, Yönetim Kurulu Üyelerinden Ali Zengin, Turgay Vanlıoğlu, Burhan Kılıçaslan ve Umut Yalçın, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'i makamında ziyaret ederek Derneğin kuruluş amaçları ve üzerinde çalıştıkları projeler hakkında bilgiler verdiler.

Malatya'nın Sosyal ve kültürel yapısını korumak amacıyla kurulduklarını söyleyen Ortak Değer Malatya Derneği Başkanı Ergün Kılıç ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Malatya'nın çok güçlü olan sosyal ve ekonomik yapısını korumak ve bu konuda geçmişte ve günümüzde emeği geçenleri unutturmamak adına kurulduk. Malatya'nın sosyal ve kültürel yaşam kalitesini katkıda bulunmak istiyoruz bunun yanı sıra turizmi hareketlendirecek projeleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz. İnönü Üniversitesi bizim için çok önemli bir kurumdur çünkü burada gençlerimiz eğitim alıyorlar. Çünkü Ülkemizin geçmişini unutturmayacak, geleceğini tayin edecek olan gençlerimizdir. Yapacağımız projelerde Üniversitemizin katkısını bekleyeceğiz" dedi.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik ise, "Malatya'da fazla sayıda dernek var, umarım bu derneklerin içinde sizin oluşumunuz umarım farklı çalışmalar yaparsınız, farkındalık oluşturursunuz, bizde İnönü Üniversitesi Yönetimi olarak yapacağınız güzel çalışmalara verebileceğimiz destek olursa her an yanınızda olacağız. Yapacağınız çalışmalar için şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, ziyaret sırasında Ortak Değer Malatya Derneği Yönetim Kuruluna cevizli kayısı ikram etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız