SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Umarım İyi Bir Oyun ve Skorla Döneriz"

0
Güncellendi - 2019-12-11 19:58:24
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Sergen Yalçın,  “Önümüzde 3 maçlık bir periyot var. Bu 3 maçta ne alabiliyorsak alıp, ilk yarıyı iyi bir şekilde bitirmek istiyoruz” dedi.

Oruzu Pınarbaşı Nuretin Soykan Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Yalçın, Demir Grup Sivasspor karşısında istedikleri oyunu oynayamadıklarını ifade etti. 

Yalçın, çok basit, bireysel hatalardan goller yediklerini kaydederek, “Sıkıntılı goller yedik. Doğal olarak buda motivasyonu düşürdü. Oyunun son bölümünde son 20-25 dakikada Eren’in sakatlanmasıyla 10 kişi oynamak zorunda kaldık. İşler bizim için daha da zorlaştı. Ligde bu tür sonuçlar olabiliyor” dedi. 

Sezona erken başladıklarını ifade eden Yalçın, “İçeride dışarıda maçlar oynadık. Sonuçta müsabaka oynuyoruz kazanabiliriz de, kaybedebiliriz de. Şuanda bulunduğumuz pozisyonun kötü olduğunu düşünmüyorum. İlk yarının sonu itibariyle 3 lig, 1’de kupa maçımız kaldı. Onları da en iyi şekilde oynayıp, ligin ilk yarısını iyi bir şekilde tamamlamak istiyoruz” diye konuştu. 

Yalçın, ilk yarıda fazla deplasman maçı oynadıklarını belirerek, ikinci yarıda iç sahada 9 lig maçı oynayacaklarını, bunun kendileri için avantaj olduğunu söyledi. 

Bulundukları pozisyonun kötü olmadığını dile getiren Yalçın, “Belki 2-3 puan daha yukarıda olabilirdik. Kazanacağımız maçlar vardı. Hakem arkadaşlardan yakındığımız maçlar oldu. VAR’ın bizim aleyhimize devreye girdiği maçlar vardı. Gereksiz puan kayıpları oldu bizim adımıza ama önümüzde 3 maçlık bir periyot var. Bu 3 maçta ne alabiliyorsak alıp, ilk yarıyı iyi bir şekilde bitirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yalçın, bir gazetecinin ‘Demir Grup Sivasspor maçında oyuncular arasında bir iletişimsizlik mi vardı, bir tartışma da yaşandı. Siz neler söyleyeceksiniz?’ sorusuna, “Oyun içerisinde böyle şeyler olabilir. Tabi ki oyuncularımız maçı kazanmak istiyorlardı.  Hepsi iyi hazırlanıyorlar. Bazen oyun içerisinde işler istediğiniz gibi gitmediği zaman oyun içerisinde oyuncular arasında bazı tartışmalar olabilir. Biz oynarken de oldu, bunlar çok normal şeyler. Ama bunlar takım adına, takımın menfaati için olursa daha iyi olur. Çok büyük bir problem olduğunu düşünmüyorum” cevabını verdi. 

Yalçın, Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşmaya ilişkin “Kolay bir müsabaka değil. Büyük bir takımla deplasmanda oynamak her zaman zordur. Haftalardır kazanan bir takıma karşı oynayacağız ama sonuçta bizim oyuncularımız bu tür maçları oynamaya alışkın. İyi performans sergilemek, iyi mücadele etmek, sahada sağlam durmak, müsabakayı kazanmak, herkesin elinden geleni yapması, iyi bir yun çıkarmak şuandaki tek beklentimiz. Bu haftada oyunsal anlamda hazırlanacağız. Umarım iyi bir oyun ve skorla döneriz” değerlendirmesini yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Emin (4 yıl önce)
    Takım iyi futbol oynuyor. Tek eksiğimiz oyun disiplinli ninden kopmamamiz. Birazda Sergen hoca yanlış kadro ile başladı. Defansa biraz daha önem vermeliyiz. Ben Beşiktaş i da bu displinle oyarsak yeneceğimizi umuyorum. Yenecek gücümüz ve futbolumuz var. Sadece ilk yarı biraz daha kontrollü oynamak gerekiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Anakaragücüne 5 atmayanı dövüyorlar.denizlide ondan aşağı değildi.bunlar bizi lig sonuna kadar idare eder mi diyelim.Acaba beşiktaş maçında iyi bir oyun ve iyi bir skor bekleyen bir tane taraftar varmı ona bak.inşallah olurda ben yanılırım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Rezil mağlubiyetin üstune 3 gün izin çalısmaya başlamasalardı daha iyidi
    0
    0
    Yanıtla
  • Yav niye rezil olsun yenmekte yenilmekte var. Lig baskadi başlayalı en iyi zevkli futbolu oynayan takımlardan biriyiz. Su sizin bir ,iki maç izerinden takımı gommeniz yokmu futbol cahili yorumlar. Rezil oldu da noldu yenilebilir son,kötüde oynayabilirsin noldu ..iyi oynayıp 3,5 attığın maçlarda oldu. Boş yorum..
    0
    0
    Yanıtla