SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Umarım Sıkıntı Vermez"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:20:28
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, yerel seçimlerin Malatya'ya hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. 

Milletvekili Ağbaba, yerel seçimler kapsamında oyunu Zübeyde Hanım Kız Meslek ve Teknik Lisesi'nde kullandı.

Oy kullandıktan sonra basınaaçıklamada bulunan CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "Herkes seçim sürecinde kendisini anlatmaya çalıştı. Biz de Malatya'da hem büyükşehir belediye başkanımızı hem de ilçedeki 13 belediye başkan adayımızla beraber yoğun bir çalışma götürdük. İl örgütümüz, ilçe örgütümüz, adaylarımız ve belediye meclis adaylarımız yoğun bir çalışma gösterdi. Seçim döneminde akılda kalan şey ve geçmiş seçimlerden farklı olarak tehdittir. Oy vermeseniz sosyal yardımları keseriz diye iktidar tarafından bazı tehditler savruldu. Umarım Malatyalılar bu tehditlere boyun eğmez ve gereken cevapları verir diye düşünüyorum. Ayrıca seçim sürecince hiçbir olay olmadan bitirilmesi önemli bir şey. Rekabet olacak. Siyasi rekabette olacak. Ama kavga olmadan, şiddete başvurmadan geçmesi Malatya için önemli, bu konuda ben bütün siyasi partilere de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ağbaba, Malatya için yerel seçimin ayrı bir önemi olduğunu dile getirerek, "Malatya önemli bir yer, yeni büyükşehir olmuş bir yer. Malatyalılar büyükşehri hak ederek aldılar. Kimsenin bahşettiği bir şey değildir. Nüfusumuzu artırdık, büyükşehir olduk. Umarım büyükşehir bu haliyle Malatya'ya çok sıkıntı vermez. Ben büyükşehrin Malatya'ya hayırlı olmasını diliyorum. Seçim sonuçlarının da Malatya'ya hayırlı olmasını diliyorum. Kim kazanırsa hayırlı olsun. Umarım Malatya'ya önemli hizmetler getirir. Umarım Malatya'yı köy olmaktan kurtarır. Umarım beş yıl sonra, geçtiğimiz beş yıl ile ilgili olarak konuştuklarımızı bu yıl konuşmamış oluruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız