SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ümidimiz Var'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor, Kayseri Erciyesspor ile kendi sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesislerinde, Teknik Direktör Hayati Palancı yönetiminde bir çalışma yapan Sarı-Kırmızlı takımda cezası sona eren Celil Sağır ve yönetim tarafından affedilen İlhan Var’da takımla birlikte çalıştı.

Öte yandan antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Kaleci Taylan, “Rakiplerimizde kaybetti. Güzel Allah’ımda bize yardım etmek istiyor. Önümüzde 3 maç var ve 9 puan almak zorundayız. Şansızlığımızı kırmak istiyoruz. Ümidimiz var. Şans inşallah yanımızda olur. Taraftarımızı üzüyoruz ancak en çok üzülen biziz. Geceleri uyku uyuyamıyorum. İnşallah herkesin yüzü güler” dedi.

Tecrübeli kaleci, futbolcuların morallerini en üst düzeyde tutmaya çalıştıklarını ifade ederek, “İster istemez üstümüzde stres var. Biz de insanız. Şu kadroya baktığımızda ben bu işi başaracağımıza inanıyorum. Devre arasına kadar daha iyi bir kadromuz vardı. Biz bu ligde kalmayı hak ediyoruz. Takıma Kayseri Erciyesspor maçında herkese büyük yük düşecek” diye konuştu.

Takımın orta saha oyuncusu Eren ise, “Herkesin kabul etmesi lazım, üzerimizde bir stres var. Maçlara iyi başlıyoruz ancak gol yiyince moralimiz bozuluyor. Maçları alamadık. Baktığımızda rakiplerimizde kaybetti halen ümidimiz var. Neden olmasın? Biz inanıyoruz ve sahaya öyle çıkıyoruz. İnşallah bu hafta kazanıp, şeytanın bacağını kırarsak gerisi de gelecek. Moraller çok bozuk ama futbolcular hesap yapıyor. Bir galibiyet bizi kendimize getirecek. Celil ağabeyimin oynaması bizim için avantaj olacaktır. İnşallah daha iyi oynar, kazanırız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız