SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ümit Ediyoruz ki Tesadüftür!'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Ali Cengiz, Malatyaspor-Diyarbakırspor maçına Fethi Serkan Koçak’ın verilmesini “şık bulmadıklarını” bildirdi.

Bilindiği gibi Malatyaspor’un küme düştüğü sezon Manisa’da oynanan Vestel Manisa-Malatyaspor maçında müsabakanın orta hakemi Oktay Demiray çok hatalı kararlar vermiş, bu maç Malatyaspor’un küme düşme sürecinde “milat” olmuştu. Söz konusu maçta Demiray Filip Holosko kaleci Fevzi Tuncay’ın ayağını kırmış, hakem bu pozisyona sesini çıkarmamıştı. Demiray, geçen hafta Sakaryaspor-Malatyaspor maçını yönetirken, Vestel Manisa maçında 4. Hakem olan Koçak Diyarbakırspor maçına görevlendirildi. Koçak, Fevzi’nin ayağının kırıldığı pozisyonda, pozisyon gözünün önünde olmasına karşın müdahalede bulunmamıştı.

Bu atamalar üzerine bir açıklama yapan Cengiz şöyle dedi:

“Son iki hafta müsabakalarımıza yapılan hakem atamalarının sağlıklı yapılmadığını düşünüyoruz. Atamalar yapılırken hakemlerin o takımların önceki maçlarındaki yönetim performansları göz önüne alınmalıdır. Demek ki Merkez Hakem Komitesi son iki hafta maçlarımıza atağı hakemlerle ilgili bir araştırma yapmamış. MHK’nin görevi bu olmalı. Bu hususta sitemimizi belirtmek istiyoruz.

Göreve geldiğimiz günden bu yana kötü ve çirkin tezahüratı ortadan kaldırdık, saha olaylarını yok denecek seviyeye getirdik. Biz sporun centilmenlik boyutunu ön plana çıkaran davranışlar sergilerken bizi bu kadar tereddüde sürükleyen atamalarla taraftarımızın ve camiamızın sabrını zorlamaya kimsenin hakkının olmadığını düşünüyoruz.

Bizim Vestel Manisa maçında çok canımız yanmıştı. Belki de o maçtaki hatalı kararlar küme düşmemize neden oldu. Bu durum ortadayken önce Sakarya maçına Oktay Demiray’ın, sonra Diyarbakır maçına Fethi Serkan Koçak’ın verilmesini şık bulmuyoruz. Ümit ediyoruz ve aksini düşünmek istemiyoruz ki bu atama tesadüftür.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız