SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ümit Milli'nin ''Yeni'' Malatyasporluları

A- A+ PAYLAŞ

Ümit Milli Futbol takımı kadrosu açıklandı. Kadroda Malatyaspor'dan yine 2 futbolcu var ama bu isimler Bulgaristan maçına çağrılanlar değil. Bulgaristan'la oynanan özel maç için Ümit Milli takıma Malatyaspor'dan Ramazan Kahya ve Hakan Aslantaş davet edilmişken, bu futbolcular Danimarka ve Ukrayna maçları için açıklanan kadroda yeralmadılar. Ümit Milli takımın yeni Malatyasporluları Aytaç Ak ve Bilal Kısa.. Bu arada, defans oyuncularından Mehmet Budak da A2 Milli takım kadrosuna alındı.

ÜMİT MİLLİ TAKIM KADROSU..
15. Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu’nda 2 Eylül Cuma günü İstanbul’da Danimarka, 6 Eylül Salı günü de Kiev’de Ukrayna ile karşılaşacak Ümit Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosu açıklandı.

Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, 23 kişilik aday kadroda yer alan futbolcular şöyle:

Fevzi Elmas, Uğur Uçar, Sabri Sarıoğlu (Galatasaray), Can Arat, Olcan Adın, Semih Şentürk, Mahmut Hanefi Erdoğdu (Fenerbahçe), Volkan Ünlü (Beşiktaş), Onur Acar, Emre Güngör, Umut Bulut (Ankaragücü), Bekir İrtegün, Mehmet Çoğum (Gaziantepspor), Aytaç Ak, Bilal Kısa (Malatyaspor), Ergün Teber, Mehmet Topuz (Kayserispor), Gökhan Kaba, Fahri Tatan (Çaykur Rizespor), Adem Koçak, Tolga Zengin (Trabzonspor), Selçuk İnan (Çanakkale Dardanelspor), Mehmet Çakır (Gençlerbirliği).

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız