SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ümit Veren Şeyler Var Ama Eksiklerimiz Fazla"

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ilk 2 haftada olduğu gibi kalelerine gelen ilk pozisyonun golle sonuçlandığını belirterek, "Kolay gol yiyoruz, sonra direnç koymakta zorlanıyoruz. Yine böyle bir maç oldu." açıklamasını yaptı.

İlk gole kadar mücadelenin ortada geçtiğini vurgulayan Hamzaoğlu, şu görüşlerini aktardı:

"Fakat ilk duran topta, konsantrasyon eksikliğiyle tehlikeyi uzaklaştıramadan golü yedik. Daha sonra çabuk çabuk iki gol yedik. '3-0’dan sonra çevirebilir miyiz, bu maçı kaybetsek başka maçları kazanabilir miyiz?' diye hamleler yaptık. Bazı oyunculara şans verdik ve onları görme imkanımız oldu. İyi mücadele ettik. Ümit veren şeyler var ama eksiklerimiz fazla. Bir an önce toparlanıp, sonuca gitmemiz gerekiyor. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Birkaç eksiğimiz var. Onları tamamlarsak daha iyi görüntü verebiliriz. Trabzonspor'u galibiyetinden dolayı tebrik ederim."

Trabzon, AA 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

39 yorum yapılmış

  • serdar (3 yıl önce)
    Gevrekten bir transfer ve eleştirenlere, malatyanın önde gelenlerine tokat; bir transfer daha ve malatyayı sevnlere, vefakar taraftara yine bir tokat; bir transfer daha ve yine tokat. (vurdu da vurdu..Kime? Malatyanın geçen sene düştüğü duruma ağlayanlara, üzülenlere vurdu.) Adil Malatya taraftarını bölüp parçalamıştır. Yapılan transferler öfkeyle, öç almak için, mesaj vermek için yapılmıştır.. Bu haset düşünceyle ancak bu olur...Gevreke rağmen inşallah Malatyamız başarılı olur..Takım form tutunca Tetteh, cueva, adem iyi oynayarak maçlar kazandıracaklardır. Hamza hocanın başarılı olacağını düşünüyorum..Ama ne olursa olsun bu klübün başkanı yok hükmündedir..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Bir şey dikkatinizi çekiyormu?Gidişat,Her şey geçen yılın 2.devresi gibi.Tıpatıp aynısı.Yani birşeyler yapılmazsa aynı sonuca varacağız.KÜME DÜŞECEĞİZ
    0
    0
    Yanıtla
  • candaş (3 yıl önce)
    adil gevrek ve sen olduğu sürece pardon birde ali ravcı denen yüzümüz gülmez
    0
    0
    Yanıtla
  • METEHAN (3 yıl önce)
    Ümit veren bir şey yok hocada sıkıntılı oyuncularda sıkıntılı...Kaleci diye bir şey yokki takım iyi oynaya acil kaleci LAZIM BİZE.....
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Sayın Hocam,oyunculara şans vermek,hazırlık maçlarında olur,Lig başladı,Defans yok,rakibi durduran orta saha yok,takımda direnç yok,takımın ayakta duracak kuvveti yok,iki aydır ne yaptınız,topu alan yürüye,yürüye bizim ceza sahamıza geliyor futbolcu,müdahale etmediği gibi,bu aynı filmi izleyen,teknik ekipte bu filmi izleyip hala anlayamamış,senden evvel gelen hocalar,ilk on bire aldığın oyuncuları ilk on sekize koymuyordu,sen ne buldunda oynatıyorsun.netice gene sıfır,sen hala futbolcuyu tanımayamı çalışıyorsun,futbolcunun yeteneğini antremanda göremiyormusun, her maç üç ye,böyle taktik,böyle çalışma,eksiklerden ders alma çalışma yok, ondan seyirci gazını almak için transfer yapacağız filan.......................yazık etme Malatyaspor a yapacaksan işini doğru dürüst yap......bu ikinci sınıf topcuları nerden buldun................
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    beyler kampanya başlasa takima destek her hafta 100 tl versek cok iyi oyuncu aliriz o zaman hamza hocayi adil beyi eleştirelim biz boş konuşmayi sever olduk sen ne kadar destek oldunda hesap sorna durumuna nasil geldin forna alirkan bile çakmasini alan maça gitmeyen beyler istifa diye çiğlik atanlar yapmayin bu takim bütün MALATYANIN takimi boş konuşmak bedav bedavacilar boş konuşuanlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Bu kulübün sorunu yönetim pardon baskandir para para para yok biz ise hocayla futbolcu ile uğraşıyoruz adam Arjantin'den perudan afrikadan ne forma için nede babasının hayrına gelmiştir o parasına bakar kadromuza bakalım bir tane altyapıdan oyuncumuz oynuyormu proplemleri birakmisiz yok Hamza geldi yok hikmet geldi isterse Mourinho gelsin bu yönetim ve takımdan hiç bir şey olmaz .
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Hikmet karamanın sözlerini kopyala-yapıştır yapıyor.gençlerbirliği boşuna kovmamış.nasıl olsa bu ülkede hocalıktan ucuz ne var ki?
    0
    0
    Yanıtla
  • RIZA KIZILTAS (3 yıl önce)
    bu takım coronadan beter hepımız hasta edecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakırrr (3 yıl önce)
    Hikmette senin gibi milleti oyalaya oyalaya takımı düşürmedimi.Bu takımı yönetmek sizin kârınız değil.Getirsinler Yılmaz VURAL ı döve söve oynatsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    ne taktik ne fotbolcuyla iletişim nede saha dışında mudahale hiç biri yok sadece izliyor adilde parasını veriyor al gülüm ve gülüm
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp TUNGA (3 yıl önce)
    Nerede o delikanlı devreleri. Kızıldığın da ya da istenilmediğin de ceketini alıp gitmelere ne oldu. Salak aşıkların ya benimsin ya kara toprağın demesi gibi Malatyaspordan kopamıyorsunuz. Şizofrenik bir durumunuz varsa tedavi olun. Sağlıklıysanız da Artık buralarda kabul görmüyorum deyin... Ham hayaller satmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şahin (3 yıl önce)
    Bu takımı kuranların zekasında şüphe var. Her kim kurduysa aldıran , alan ve aldırdıklarıyla hepsi çeksin gitsin. Yönetim vizyonsuz lütfen hakaret işitmeden gidiniz. Bu takım düştükten sonra lanetle anılmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eyyupk (3 yıl önce)
    TAPTAZE yeni MALATYASPOR geliyor .Yeşilyurt Belediyespor
    0
    0
    Yanıtla
  • Melita44 (3 yıl önce)
    Antalyaspor maçı Hamza Efendi bin son kredisi olmalı bence. Trabzonspor maçında ilk yarı çıkaracağı 11'i ikinci yarıda çıkarıyor Allah'tan Umut'u oynatmadı da maçı izledim. Ümit veren şeyler varmış ben göremiyorum gördüğüm zaman zaten iş işten geçmiş olacak ve Süper Toto 1. Ligde olacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Sayın hocam öncelikle sizden umutluydum,beni şaşırttınız.Öncelikle sayın hocam neden halen chaabake ve murat akça ve geldiği günden beri varlığı yokluğu belli olmayan ahmet ildiz'de diretiyorsunuz ? Zeki Yavru gibi liglerin iyi sağ beklerinden biri varken elinizde, neden halen chaabake ? Geçtiğimiz sezonlarda adana demirspor performansıyla formunda tavan yapmış,level atlamış berk yıldız'ı neden tercih etmiyorsunuz ? Belli ki bazı yapılan transferler yüzde yüz katkı veremeyecekler takıma buda işin başka boyutu.Adil başkan murat akça'yı getirdin eyvallah murat akça her dönem iyi bir yedek'ten başka bir katkı sağlamaz bunu her zaman demişimdir söylediklerimin arkasındayım gelmesini yönetime bağlıyorum.Başkanın başarısız politikalarının bir kanıdıdır murat akça nokta.! Başkan adam bulamazsak murat oynar düşüncesi ile takıma aldı ama nafile !! Hamza hoca bunları bile bile geldin,hatta ne yalan söyleyeyim şaşırmıştım gelmenize adil gevrek ve hamza hoca ikisi aynı kadrajda görünce açıkcası şaşırmıştım.Adil başkan ile çalışmak risk teşkil ediyor.Hamza hoca, çalıştığın başkan geçen sezon bu takımı küme düşüren tabiri caizse sabote eden başkan olarak aslında malatya ve türk kamuoyunun antipatisini toplamış biriydi.Hadi her şeyi anladık ama çöpler ( UMUT BULUT,CHAABAKE,AHMET İLDİZ,ERKAN KAŞ'I ) bu takımda tutmanız neyin nesidir ? E tabi başkan size dediyse bunları değerlendirelim orası başka konu ama inanın kariyerinizi bu kadar tehlikeye atmaya değmez.Bir sözüm de adil başkan'a başkanım seni istemiyorum ben şahsım olarak bir defa düşünce yapınız,şeffaflıktan uzak oluşunuz sorgulanmalıdır samimi değilsiniz.Transfer döneminde sessiz kalıp eleştirmek istemedim en azından buralarda yazarak kötü olmayalım düşüncesi ile hareket ettim ayrıca tek bende değil bir çok ,arkadaş,taraftar bu fikirdedir emin olabilirsiniz.Yol uzun ama sizden bir şey olmaz adil başkanım her şeye rağmen inatlaşmanız doğru değildir.En güzeli bu işi olmadı diyerek en azından 2 sezondur şansı yanında bir başkan olarak artık şans benim yanımda değil diyerek bırakmanız tarihe geçmekle beraber bu takımıjn,hatta bu şehirin umutlarını ilerisi için arttıracaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Ümit edelimki bu kalecinin aklına kaleci olduğu gelsin yoksa gidisatimiz kötü olur 2. Yarıdaki kadro iyi inşallah takım iyi olur yoksa yine hüsran
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Birileri alınganlık göstersede Erman Toroğlu çok doğru söylemiş. Malatyaspor bu yılda ligde tutunamaz ise bu defa 24 takımla oynar demiş açıkcası ne bu takımın başındaki başkanı ne Malatyaspor nede taraftarı bu lige yakışmıyor. Bence bu şehir önce takım olma hüvviyetine kavuşsun, ayrıca bilinçli bir taraftar kitlesine sahip olsun sonra bu oluşturdukları takımın başına futbolu bilen bir başkan seçsin bu ligde yarışsın derim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemal Üstünel (3 yıl önce)
    Arkadaşlar bana göre her maça ademle cikmak10 kişi maça başlamak demek hatırlayın gs takıma girmek için nasıl da kendini parçalardı sen kimsinde yedek kulubesinde hocanın yanında hakeme yönelik sözler söylüyorsun yumruğunu masaya vuracak hoca lazım acilen bu takıma tabi şuda bir gerçek balık baştan kokar ist da yaşıyorum çok ama çok üzülüyorum dünya bir tarafa malatyam bir tarafa lütfen bu yönetim düşün bu takımın yakasından lutfen
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur (3 yıl önce)
    Hamza hoca çok merak ediyorum ümit veren şey ney acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Atuka (3 yıl önce)
    Malatyalı olarak YMS nin maçalarını artık izlemeyeceğim. Rakip takımlar için tam bir avantaj ve moral verme takımı oldu. Toplma Takım.
    0
    0
    Yanıtla
  • emin (3 yıl önce)
    Buradan adil gevrege sesleniyorum derhal ıssam şabeke gönder. Onun yerine paf takımdan oyuncu al daha iyi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Necati (3 yıl önce)
    Belki bazıları bana kızacak ama bu eldeki kadro Hikmet Karaman’ın elinde olsaydı daha başarılı olurduk gibime geliyor. Hamza Hoca tam bir hayal kırıklığı oldu. Takımın süper ligde olduğunun farkında değil, çıkardığı kadroya bakılırsa. Bir kere, her taraftar yeni transferleri görmek ister ama bu geçen sene kadroya giremeyenleri, 1. ligde dahi kendilerine yer bulamayanları oynatarak en başta taraftarın umudunu yok ediyor. Yönetimin bu hocayı uyarması lazım. Bu nasıl kadro, biz bu futbolcuları niye aldık diye. Hazır değillerse, oda hocanın suçu. Elin 2 gün önce transfer ettiği adamlar nasıl oynuyor. Bu takım iş yapar ama bu Hamzaoğlu ile değil, Performansın çok çok çok kötü Hamza Hoca. Ya hemen kendine gel ya da yol yakınken bırak git. Oynattığın bazı futbolcularla taraftarla alay ediyorsun sanki. Sen dua et maçlara seyirci alınmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Allah aşkına alınan tüm yeni oyuncuları transfer komitesinden veya yönetimden kaç kişi canlı canlı bir tek maçını izledi.Hoca sütten çıkmış ak kaşık değil elbette onunda oyun planı yok hazırlık dönemi kısada olsa tatil havasında geçmiş kim nerede oynayacak lig maçlarında denemeye başlıyor.Velhasıl kelam kasetten oyuncu alırsan hazırlık döneminde Boluda yan gelip yatarsan bu iş böyle gitmez.Şimdi gelecek sezonda düşme kaldırılsın diye dua mı edelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (3 yıl önce)
    Kaleciyi kim izleyerek aldı çok kötüydü
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (3 yıl önce)
    Bence kalecinin gözleri bozuk top yerine hep boşa atlıyor. Bir de duran toplardan bu kadar basit goller mi yenir 3 haftada bu kaçıncı yediğimiz gol oldu sayamadım. Gidişat malesef ki kötü, derhal düzeltilmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (3 yıl önce)
    Adil gevrek ğin taraftara özür borcunu defansa ve ön libaro ya takviye yapmamakla ödüyor tebrikler adil gevrek soyadın gibi gevreksin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ismail (3 yıl önce)
    Golcü diye koyduğun adam tetene defans kaleci yok gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Bu oyuncu kadrosuyla bu takım Galibiyete hasret kalır öyle görünüyorki küme düşecek takımların başında Malatyaspor gelir. Adil Gevrek kına yaksın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Biz malımızı tanıyoruz sonumuz belli
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Sizden ve adilden ne köy olur ne kasaba ümit etmiyoruz belli
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya (3 yıl önce)
    Ne ümidi hoca, artık ümitler tükendi, kredin bitti, siz ekibimiz alın, adil beyde yönetimini alsın malatyanın hayalleriyle oynamayın. Olmuyor böyle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cevat çobanlı (3 yıl önce)
    Kaleci çok kötü hocam her geleni yedigini anladılar şut çektiler birkaç haftaya herkes anlar bu kaleciyi. Tez elden geri yollanmalı parası onun olsun bunu getiren de hangi ekipten ve kimin adamıysa cezası kesilmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp TUNGA (3 yıl önce)
    Asıl fazla olan ve Malatya ya yakışmayan; Mücadele ile büyük olunacağını bilmeyen ve edilgenliği, etkenliğe tercih ederek başarıyı şansta arayan Siz erken dönem şöhretleri olan Herhangi bir başarısı olmayan takım takım para peşinde koşan galatasaray mirası yiyerek hocalık yapmaya çalışan vaktinden evvel teknik direktör payesi alanlardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (3 yıl önce)
    Hoca yı günah keçisi ilan etmeyin en büyük suçlu yönetimdir adamın tek çabası kulübü 300 trilyon borca sokup küme düşürüp kaçıp gitmek batırma derdinde alınan oyuncular fiyasko
    0
    0
    Yanıtla
  • Atuka (3 yıl önce)
    Hamza Hoca dan nağmeler . Aynı nakarat.
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN ATICI (3 yıl önce)
    Kısaca senden olmaz hoca...bu takimi kuran başkandan da...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mikail (3 yıl önce)
    Kalecimiz farnolle’den daha kötü, sahada koşup mücadele eden bir takım yok, çalışılmış organize bi atak yok kimin ne yaptığı belli değil. Başkan, yönetim zaten bişeyden anlamayan menajerlerin tavsiyesiyle izlemeden oyuncu alan, koltuğa yapışmış tipler. Bu gidişle ilk yarı sonunda kümede oluşumuz kesinleşir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (3 yıl önce)
    Yazık günah defans çok kötü kalecide ümit veren şey ne hoca
    0
    0
    Yanıtla