SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ümmetin Selameti İçin.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:05:28
A- A+ PAYLAŞ

SP ve BBP'nin oluşturduğu Milli İttifak'ın SP'li adayları Anadolu Gençlik Vakfı'nın etkinliğine katıldılar.

Etkinliğe ilişkin SP Basın Bülteni şöyle:

"Milli İttifak’ın Saadet Partili Adayları, Anadolu Gençlik Derneği’nin etkiliğine katıldı. Milli Görüşün gençleri, adayları sokaklarda meşale ve konfetiler ile karşıladı.

7 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala Milli İttifak adayları da çalışmaları hızlandırdı. Her fırsatta vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelen adaylar, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyerek Milli Görüşün yeniden iktidara gelmesi için destek istiyorlar.

Anadolu Gençlik Derneği Malatya Şubesi tarafından düzenlenen etkiliğe katılan Saadet Partili adaylar Osman Cemali Marasalı, Mustafa Sertkaya ve Cumali Akça Milli Görüşçü gençler tarafından coşkuyla karşılandı. Şemsiye Sokak’tan itibaren konfeti ve meşalelerle sloganlar eşliğinde dernek binasına gelen adaylara büyük ilgi vardı.

Toplantıda ilk olarak konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Asiltürk, Milli Görüş hareketinin 1969 yılında merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın bağımsızlık hareketi olarak Konya’da başladığını belirterek “Bir çiçekle yaz gelmez diyenlere karşı her bahar bir çiçekle başlar düsturu ile yola çıktığımız ve 46 yıl bu ülkede Elhamdülillah çok hayırlı hizmetlere sebep olan bir teşkilatız” dedi. Milli Görüş’ün temsil ettiği partilerin eski dönemde kapatıldığını belirten Asiltürk, “Bugün milli görüşün tek temsilcisi olan saadet partisi olarak yola devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan Saadet Partisi 1.Sıra Milletvekili Adayı İşadamı Osman Cemali Marasalı ise Türkiye’nin dışa bağımlı bir ülke haline geldiğini ifade ederek iktidarı eleştirdi. Son günlerde İslam Coğrafyasının baş kaldırdığı Mursi’ye verilen idam kararına da değinen Marasalı, Mısır’da yapılan darbenin Türkiye’nin stratejik ortak olduğu Avrupa, ABD ve İsrail tarafından yapıldığını savundu.

Geçtiğimiz günlerde vefat eden 7.Cumhurbaşkanı Kenan Evren’in, 1980 darbesi sonrası, o dönem ABD başkanına ‘Bizim Türkiye’deki çocuklar darbe yapmış’ denildiğini anımsatan Marasalı, “Dün Kenan Evren’e bizim çocuklar diyen güç bugün Sisi’ye bizim çocuklar gözüyle bakıyor” dedi. Sisi’nin kendi başına darbe yapmadığını ifade eden Marasalı, “Avrupa’nın ABD’nin zoruyla darbe yapmıştır. Ama burada eşeğini dövemeyip semeriyle uğraşan bizler ha bire Sisi’ye hakaret edip duruyoruz” şeklinde konuştu.

Mısır’da yapılan askeri darbe konusunda Hükümeti hedef alan Marasalı, “Bunu size neden söylüyorum çünkü akşam haberleri izleyeceksiniz timsah gözyaşları şiirler eşliğinde ağlayacaklar. Mısır’ı kim bu hale düşürdü onun hesabını sorun” dedi. Mısır’da durumun bu hale gelmesinde AK Parti iktidarını sorumlu tutan Marasalı, “İşin bu noktalara gelmesinde vesile oldular sonra oturup ağlıyorlar. Vicdanlarını tatmin için tıpkı Suriye’deki gibi insanları getirtip burada Üniversiteye yerleştirip ekmek parası verip vicdanlarını rahatlatıyor” şeklinde konuştu.

7 Haziran seçimlerinde tüm bu olanlara dur diyeceklerini söyleyen Marasalı, “İnşallah bu seçimde sizlerin desteği ile sağır kulaklara seslerimizi duyuracağız. Bizler kendi nefsimiz için değil ümmetin rahatı ve selameti için çalışacağız” dedi.

Toplantıya katılan diğer milletvekili adayları da yaptıkları konuşmada, ülkenin kurtuluşunun tek çaresinin Milli İttifak olduğunu belirterek 7 Haziran seçimlerinin ülke için son şans olduğunu dile getirdiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız