SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ümraniye Maçı Önemli"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:08:03
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp ikinci başkanı İlhan Kavuk, İstanbul temsilcisi Ümraniyespor'u yenerek, yollarına iyi bir şekilde devam etmek istediklerini söyledi. 

1461 Trabzon karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Kavuk, "1461 Trabzon karşısında güzel bir galibiyet aldık. Biraz strese girdik ama daha sonra gerek teknik heyet gerekse de futbolcularımız işi çözmesini bildiler. Futbolcularımıza teşekkür ediyoruz. Ellerinden geleni yaptılar. Taraftarlarımıza da verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Maç 0-0 iken taraftarlarımız desteğini eksiltmedi. Maçın başından sonuna kadar büyük bir destek verdiler. Neticede de son dakikalarda bulduğumuz gollerle sahadan galip ayrıldık" diye konuştu.

Kavuk, Ümraniyespor ile zorlu ve önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, "1461 Trabzon maçı geride kaldı. Önümüzde Ümraniyespor maçı var. Bu karşılaşma da bizim için önemli. İyi mücadele edip, istediğimiz mücadeleyi sahaya koyabilirsek, bu maçtan da galip ayrılırız" dedi.

"BİRLİK VE BERABERLİK BAŞARIYI GETİRECEKTİR"

Birlik ve beraberliğin başarıyı getireceğini kaydeden Kavuk, "Bu işin en büyük emekçisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır'dır. Bu kulübün en büyük destekçisi. Tabii kulübün en büyük destekçisinin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır'ın olması bizi daha da sevindiriyor. 1461 Trabzon maçında bizi yalnız bırakmadı. İnşallah bundan sonrada maçlarımıza bekliyoruz. Desteğini sürdürdüğü ve bizlere güvendiği sürece onu mahcup etmemeye çalışacağız. Ne zaman bir sorunumuz olsa, o sorunu çözmek için elinden geleni yapıyor. Bu birlik ve beraberlik başarıyı getirecektir" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız