SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ümraniyespor İle 4'üncü Randevu

0
Güncellendi - 2017-04-09 12:55:07
Ümraniyespor İle 4'üncü Randevu
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de 53 puanla zirvede yer alan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 27’nci haftasında Pazar günü deplasmanda Ümraniyespor’u yenerek, şampiyonluğu büyük ölçüde garantilemek istiyor. Ligde en yakın rakipleri Sivasspor’un 7, Eskişehirspor’un ise 8 puan önünde yer alan sarı kırmızılılar, Ümraniyespor deplasmanına 3 puan hedefiyle gitti.

Ligde son olarak 19’ncu haftada deplasmanda Samsunspor’a 3-0 yenilen Evkur Yeni Malatyaspor, geride kalan 7 haftada 6 galibiyet, 1 beraberlik aldı ve şampiyonluk yolunda önemli bir avantajı eline geçirdi.

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan ve aldığı sonuçlarla zirvedeki yerini sağlamlaştıran sarı kırmızılılar, ligde geride kalan 7 haftalık bölümde mağlubiyet yüzü görmedi. Ligin 23’üncü haftasında deplasmanda son dakikada kalesinde gördüğü penaltı golüyle 2-2 berabere kalan Malatya ekibi, iyi gidişi sürdürüp, adını Süper Lige yazdırmayı hedefliyor.

26 MAÇTA 16 GALİBİYET ALDILAR

TFF 1. Lig’de 53 puanla zirvede yer alan Evkur Yeni Malatyaspor, geride kalan 26 hafta sonunda 16’ncı galibiyetini aldı.

26 maçta 16 galibiyet, 5 beraberlik, 5 mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, iç sahada çıktığı 14 karşılaşmada 10 kez galip geldi.

Malatya ekibi, 14 iç saha maçında 10 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alırken, İstanbul’da oynadığı 4 karşılaşmayı da kazanmasını bildi.

Sarı kırmızılı takım, teknik direktör İrfan Buz yönetiminde oynadığı 26 karşılaşmada 16 galibiyet, 5 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı.

ÜMRANİYESPOR İLE DÖRDÜNCÜ RANDEVU

Evkur Yeni Malatyaspor ile İstanbul temsilcisi Ümraniyespor, tarihlerinde dördüncü kez karşı karşıya gelecek. Daha önceki 3 karşılaşmanın 1’ini Evkur Yeni Malatyaspor, 1’ini ise Ümraniyespor kazanırken, 1 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

İki takım daha önce 2014-2015 sezonunda 2. Lig’de aynı grupta yer aldı. Sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Ümraniyespor 2-1 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma ise 0-0 berabere tamamlandı.

İki ekibin bu sezon TFF 1. Lig’de Malatya’da oynadığı karşılaşma 2-1 Evkur Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı. Sarı kırmızılı takıma galibiyeti getiren golleri Sunday Mba ile Boubacar Dialiba Diabang kaydetti.

MAĞLUBİYET YÜZÜ GÖRMÜYORLAR

İstanbul ekibi Ümraniyespor ve Evkur Yeni Malatyaspor hem iç hem de dış sahada aldığı iyi sonuçlarla dikkat çekiyor.

Ümraniyespor evinde 9 maçtır kaybetmezken, toplamda 6 maçtır yenilgi yüzü görmüyor. Evkur Yeni Malatyaspor ise deplasmanda 3 maçtır kaybetmezken, toplamda 7 maçtır yenilgi yüzü görmüyor.

Ümraniyespor, iç sahada oynadığı 13 karşılaşmada 7 galibiyet, 5 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı.

“ALDIKLARI SONUÇLAR BİZİ KORKUTMUYOR”

Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü İrfan Buz, Ümraniyespor deplasmanında istedikleri sonucu alıp, hedeflerine emin adımlarla yürümek istediklerini ifade etti.

Buz, her maçı ciddiye aldıklarını ve buna göre hazırlandıklarını kaydederek, “Ümraniyespor iç sahada 13 maça çıktı. Özellikle iç sahada tehlikeli bir ekip. Bunlarda 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyetleri bulunuyor. Kendi sahasında sadece bir kere mağlup olan bir takım ile karşılaşacağız. Bu bizi korkutmuyor. Bizim bütün takımlara saygı duyuyoruz. Biz kendi işimize odaklanıyoruz. Bizimde ligde artılarımız var. O artılarımıza güveniyoruz. O yüzden biz ligde hiçbir takımdan korkmuyoruz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • mustafa (6 yıl önce)
    Sizlere,guveniyoruz,uc,puan,alirsiniz,yolunuz,acik Olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (6 yıl önce)
    Sürekli yıldız transfer isteyen taraftarlarımız, bomba transferler yapan Eskişehir ve Göztepe kaybetti. Bizim ise isimsiz kahramanlarımızın her biri bu sene inşallah şampiyonluk apoletiyle yıldız olacaklar, oldular. Arasıra sabırsız taraftarımıza hatırlatmakta fayda var...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (6 yıl önce)
    An itibariyle Es Es 2-1 mağlup, maç bu sonuçla biterse, Malatyanın yarınki galibiyetiyle şampiyonluk için çok büyük bir avantaj sağlarız...
    0
    0
    Yanıtla
  • Eskişehir mağlup, haydi Malatya al 3 puanı tak 11 puan farkı
    0
    0
    Yanıtla
  • OZAN (6 yıl önce)
    Kavga etmeden gelin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan Karaaslan (6 yıl önce)
    Allah yardımcınız olsun, başarılar dileriz.
    0
    0
    Yanıtla