SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Umre Kayıtları Başlıyor...

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:43:22
Umre Kayıtları Başlıyor...
A- A+ PAYLAŞ

Yeni dönem umre kayıtlarının 28 Kasım’dan itibaren başlayacağı bildirildi.

Malatya il Müftüsü Hacı Yusuf Gül, konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada,

“2014 Yılı Diyanet İşleri Başkanlığı Umre kayıtları 28/11/2013 tarihinden itibaren başlayacaktır. Umreye gitmek isteyen vatandaşlarımız İl ve İlçe müftülükleri umre büroları ile Malatya İl Müftülüğü, ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığının Hac ve Umre Hizmetleri Genel müdürlüğünün internet adresinden kendilerine uygun umre programı belirleyerek seçmiş oldukları umre turunda 2 veya 3 kişilik oda tercihinin yanında bulunan banka kodu ile birlikte anlaşmalı bankalardan birine giderek bu tura ait umre ücretini yatıracaktır. Umre ücretini bankaya yatırmayanların kayıtları ne müftülüklerce ne de internet ortamında alınmayacaktır. Umreye gidecek olan vatandaşlarımız kendileri eş ve çocuk veya diğer akrabaları için ücretlerini T.C. kimlik numaraları ile birlikte ayrı ayrı yatırmaları gerekmektedir.Bankaya ücretini yatırdıktan sonra kendilerine en yakın müftülüğe giderek veya http://hac.diyanet.gov.tr adresinden internet ortamında kaydını yapabileceklerdir. İnternetten kaydını yaptıran umre yolcularımız kayıt yaptıkları turun son müracaat tarihinden önce internet ortamında belirledikleri müftülüğe giderek akraba, mahrem ve yakınlık bağlantılarını mutlaka yaptırmaları gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

Umre kayıtları konusunda geniş bilginin İl/ İlçe Müftülükleri Umre bürolarından alınabileceği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız