SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Umre Ödüllü Yarışma

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, öncülüğünü Anadolu İmam-Hatip Lisesi'nin yaptığı ve 20 sivil toplum kuruluşunun desteklediği ''Umre Ödüllü Siyer Yarışması'' sonuçları açıklandı.

"En Güzel Yarışma Peygamber Efendimizi (S.A.V.) tanıyalım" siyer yarışması, 900 civarında bir katılımla gerçekleştirilmesinin ardından, sonuçları da ilan edildi. Sınavda yarışmacılara 120 soru sorulurken, soruların A ve B diye iki ayrı kitapçıkta hazırlandığı ve her bir soru için 1 dakika süre tanındığı ifade edildi. Yapılan değerlendirme sonrası sınav birincisi Halime Dalbay adlı yarışmacının 119 soruya doğru cevap verdiği açıklandı.

"En Güzel Yarışma Peygamber Efendimizi (S.A.V.) tanıyalım" siyer yarışmasına çevre illerden katılımın olduğu da kaydedildi. Kahramanmaraş, Diyarbakır, Ankara'dan yarışmaya katılım olduğu ve İzmir, Çorum'dan da yarışma için kayıt yaptırıldığı belirtildi.

Kahramanmaraş'tan yarışmaya katılanlardan ilk 10 arasında 2 öğrencinin olduğu belirtildi.

Yarışmacılar, sınav sonuçlarını www.malatyaihl.k12.tr adresinden öğrenebilecekler.

İlk 10 kişiye Umre ziyareti, 11-20 arasında dereceye girenlere tam altın, 21-30 arası yarım altı, 31-500 arasında dereceye giren yarışmacılara da çeyrek altın verilecek.

Yarışmanın ödül töreninin 7 Mayıs 2010 Cuma günü Belediye Konferans Salonu'nda saat 20.00'da yapılacağı öğrenildi. Umre ziyaretinin yaz aylarında gerçekleştirileceği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız