SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Umreye Giden Öğrencilerden Vali Kaban'a Ziyaret

0
Güncellendi - 2018-02-08 16:00:00
Umreye Giden Öğrencilerden Vali Kaban'a Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’dan umreye giden engelli öğrenciler kutsal topraklardan dönüşlerinde Vali Ali Kaban’ı ziyaret etti.Valilik Konferans Salonu’nda gerçekleşen ziyarette Malatya İl Müftüsü Ümit Çimen ile umre seyahatlerinde öğrencilere eşlik eden din görevlileri öğrencileri yalnız bırakmadı.

İl Müftülüğümüzün İşitme Engelliler Kur’an Kursunda öğrenim gören 22 İşitme Engelli Öğrenci ile bu yıl içerisinde hafızlığını tamamlayıp dereceye giren 10 Hafız Vali Ali Kaban tarafından Umre ile ödüllendirilmişti.İşitme Engelli Öğrencileri Kur’an Kursu Öğreticisi Sevim Çancı refakatinde 19.01.2018 Cuma günü Sümer Camiinde düzenlenen törenle uğurlanmışlardı.

Umreden dönen ve ilk kez kutsal topraklara gitmenin heyecanını yaşayan İşitme Engelli Kuran Kursu öğrencileri ve hafızlar kendilerine bu fırsatı veren Vali Ali Kaban'a teşekkür etti.Vali Kaban’da kendisine işaret dilinde teşekkür eden öğrencilerin sağ salim şekilde kutsal topraklardan dönmüş olmalarının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. İşaret diline de çevrilen konuşmaların ardından işitme engelli öğrenciler kutsal topraklardan getirdikleri zemzem suyu ile hurmayı Vali Kaban’a hediye ettiler.

(Bülten)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Sermet (6 yıl önce)
    Ülkemizin bulunduğu, yer, dönem ve ortam itibariyle böyle kur'an bülbüllerinin, leşkeri duanın dualarına ihtiyacı var. Bunların ülkemize dua etmelerini sağlamak, vesile olmak ne güzel bir amel.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sermet (6 yıl önce)
    Harika bir uygulama. Mevlam vesile olanlardan razı olsun
    0
    0
    Yanıtla