SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Umudun Tükenişi: 2-0

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, umutlu gittiği Adana deplasmanından da 2-0 mağlubiyetle dönüyor. Sarı- kırmızılı ekibin ligde kalma umutları tükeniyor.

STAD: 5 Ocak

HAKEMLER: İlker Meral, Nihat Mızrak, Vedat Ekip, 4. hakem Ali Terzioğlu,

ADANASPOR: Ahmet Şahin, Murat Ceylan, Emre Aktaş (Dk.80 Cemre) Halit, Kibong, Ersan, Recep, İlhan (Dk.69 Kerim), Metin, Fevzi (Dk.86 Emre Hızarcı), Mbilla,

YEDEKLER: Yk. Tolgahan, Fuat, Emrah, Kerem, Volkan, Emre Hızarcı,

MALATYASPOR: Taylan, Mustafa Sert, Serkan, Eren, Mert (Dk.70 Nail), Mehmet, Güngör (Dk.46 Ergün), Tuncay (Dk.76 Olcaytu), Turgay, Selim, Volkan,

YEDEKLER: Yk. Emrah, Mustafa Aslan, Güven, Ali, Nail, Ergün, Olcaytu.

GOLLER: Dk.12 ve Dk.72 Mbilla (Adanaspor)

SARI KARTLAR: Tuncay, Volkan (Malatyaspor)

10.Dakika Serkan’a yapılan hareketi hakem faul olarak değerlendirdi.Eren serbest atışı kullandı, Alper çok güzel vurdu ancak yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

12.dakika..Adanaspor’un sol kanadından geliştirdiği atakta İlhan cezasahasının içine girdi, defansın uzaklaştırma çabalarına karşın topu tekrar önünde buldu, güzel çıkardı, altı pasında içinde topla buluşan Mbilla yerden vuruşla kaleci Taylan’ı avladı ve takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti..

18.Dakika Adanaspor’un ortasahasında hızlı gelişen atağında cezasahasının içinde topla buluşan Emre yerden sert vurdu son anda araya giren Turgay topu uzaklaştırdı.Kullanılan Taç atışında bir kez daha topla buluşan Emre Kaleci Taylan’ın üzerinden topu aşırdı, Kıbongo uzak kalınca ev sahibi takım ikinci golden oldu..

20.Dakika Malatyaspor’dan Tuncay Selçuk’un ortasında rakip takım defansının arasında kendisini unutturan Eren Özen’ın vuruşunu defans uzaklaştırdı..

22.Dakika Adanaspor’dan Emre Aktaş’ın cezasahasının dışından sert vuruşunu kaleci Taylan iki hamleyle kornere gönderdi…

24.Dakika Malatyaspor’da Volkan’a faul yapıldı. Eren Özen ‘in sol çaprazdan kullandığı serbest atış autla sonuçlandı…

28.Dakika Organizeli gelişen Adanaspor’un atağında Emre Aktaş’ın vuruşunu defans uzaklaştırdı dönen topa İlhan yerden sert vuruşu auta gitti

29.Malatyaspor’un ortasaha oyuncusu Selim Akbulut’un düzgün vuruşu kalenin üst direğine çok yakın mesafeden dışarıya çıktı.

31.Adanaspor’un atağı hızlı gelişti, İlhan’ın ara pasında topla buluşan Mbilla kaleci Taylan ile karşı karşıya kaldı.Siyahi futbolcunun aşırtma vuruşuna son anda müdahele eden Taylan defans oyuncusu Alper gole gitmekte olan topu kornere gönderip ikinci gole izin vermediler.

35.Malatyaspor bu dakikada beraberliğe çok yaklaştı. Eren Özen’in kullandığı korner atışına ilk başta Turgay Koyuncu daha sonra Serkan Turhan vurdu filelere gitmekte olan topu Adanaspor kalecisi Ahmet çizginin üstünden çelerek beraberlik golüne engel oldu..

39.Dakika Malatyaspor’dan Serkan Turhan sağ kanattan yaptığı ortayı iyi takip eden Güngör’ün gelişine sert vuruşu autla sonuçlandı..

44.Dakika Adanaspor’da kullanılan korner atışını arka direkte iyi takip eden Ersan, Kaleci Taylan’ın açıldığını fark edince topu kafayla kaleye gönderdi, top direğin yanından auta gitti.

İlk yarı Adanaspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı..

54.Dakikada Malatyaspor’dan Eren Özen yüzde yüzlük bir gol fırsatını cömertce harcadı.Bu dakikada topla buluşan Ergun kendisini rakip defansın arkasında unutturan Eren’e çok güzel bir pas çıkardı.Önündeki boş alanı kullanmayıp şut atmayı tercih eden Eren’in cılız vuruşunu kaleci Ahmet kolay bir şekilde kontrol altına alınca Malatyaspor çok önemli bir fırsatı değerlendirememiş oldu..

60.Dakika Ev Sahibi Adanaspor’un etkili forveti Mbilla, topla girdiği Malatyaspor yarı alanında cezasahasının önünde bekleyen Emre’ye vermek istediği topa ilk müdaheleyi Malatyaspor defansından Alper yaptı ve tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı.Top Emre’ye ulaşmış olsa bu oyuncu kaleci Taylan ile karşı karşıya kalacaktı..

65.Dakika Adanaspor’dan Emre Aktaş’ın uzaktan sert vuruşu kalenin çok uzağından auta gitti..

67.Dakika Malatyaspor’un rakip yarı alanda Eren’le serbest atış kullandı. Arka direkte bekleyen Alper’in önünde kalan topu bekletmeden orta yaptı. bu oyuncunun ortasında Ergun’ın sırtına çarpan top Serkan’ın önünde kaldı, bu futbolcunun vuruşu auta gitti..

72.Dakikada Adanaspor’un ikinci golü geldi.Metin’in kullandığı serbest atışta Malatyaspor’lu oyuncularla birlikte yükselen Mbilla kafayla topu filelere gönderip kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti..

78.Malatyaspor’dan Serkan Turhan önünde bulduğu topa bekletmeden sert vurdu defans oyuncuları son anda kornere gönderdi.Kullanılan korner atışında Ergun Cengiz’in kafa vuruşu auta gitti..

82.Dakika Adanaspor’un iki golünü atan Medilla hızlı bir şekilde Malatyaspor cezasahasının içine girdi yerden ortasına Malatyaspor defansından Mustafa Sert’un dokunmasıyla top kornere gitti.

83.Dakika Adanaspor’dan Kıbongo’nun vuruşu direkten auta gitti..

85.Dakika Malatyaspor bu dakikada etkili geldi.Adanaspor yarı alanından Eren Özen serbest atış kullandı. Serkan Turhan’ın kafa şutu direkten döndü, topu önünde buluna Nail sert vurdu Adanaspor defansı uzaklaştırması çabası sırasında top bir kez daha Serkan’ın önünde kaldı, bu oyuncunun yerden vuruşunu kaleci Ahmet son anda uzaklaştırdı..

86. Adanaspor’dan Halit’in sol kanattan yaptığı ortayı iyi takip eden Mbilla’nun vuruşu direğin yanından auta gitti..

87.Dakika Adanaspor’un etkili silahı Mbilla’nın ortasında topla buluşan Cemre’nin ortasını iyi takip eden Mbilla’nın kafayla cezasahasının içine gönderdiği topa Halit dokundu, Malatyaspor’lu oyuncuların bakışları arasında top auta gitti..

88.Dakika Adanaspor’dan Mbilla bir kez daha çok hızlı bir şekilde cezasahasının içine girdi araya giren Alper topu son anda kornere gönderdi..

89.Adanaspor’dan Cemre uzaktan çok sert vurdu kaleci Taylan topu son anda kornere gönderdi..

Karşılaşmayı ev sahibi Adanaspor 2-0 kazandı..

HABER: Mustafa BULAŞMAZ
FOTO: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız