SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Umudunuzu Yitirmeyin'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor yönetim kurulu, Amasya Valiliği'ne atanan Vali Halil İbrahim Daşöz'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan Vali Halil İbrahim Daşöz, "Sizlerle pek fazla çalışma imkanımız olmadı. Aynı şehirde, aynı mutluluk ve üzüntüleri yaşadık, ama birlikte çalışma süremiz çok kısa oldu. Tabi sizler belki de Malatya tarihine baktığımız da Malatyaspor'un en zor döneminde göreve geldiniz. İşinizin kolay olmadığının bilincindesiniz. Bundan sonraki süreç çok daha kritik görünüyor. Yaptığınız çalışmaları ve niyetinizi çok yakından biliyorum. Sizlerin Malatyaspor'u yönetmek için göreve gelmediğinizi biliyorum. Takımı yönetebilir bir hale getirip, iyi bir yönetime bırakmak için çalışıyorsunuz. Bana göre en anlamlı çalışmalardan birini sizin yönetiminiz yapıyor. Bir defa çok şeffaf bir şekilde kulübün maddi yapısını ortaya koydunuz. Gerçekten en çok tatmin olduğumuz ve gerçek bilgileri sizlerden aldık.
Ortaya koyduğunuz projelerle bu kulübün yönetilebileceğini ve buralardan kurtulabileceğini anlatmaya çalıştınız.

Benim en büyük dileğim Malatyaspor'un bu sıkıntılı süreci atlatmasıdır. Aslında bu ilin potansiyeli bundan çok daha fazlasına uygun durumda. Ama ister kötü yönetim deyin, ister enerjimizi boş yere toprağa akıtmak deyin, isterseniz birbirimizi tüketmek deyin sonuçta gerek mali olarak gerekse sportif olarak bu noktaya gelindi.

Malatya'da şahsen beni en çok üzen konuların başında bu geldi. Bazen ister istemez kıyaslama yapıyorsunuz. Daha küçük bir ilde ve aynı ligde mücadele eden bir takım daha mütevazi bütçelere rağmen daha iyi mali yapıya sahip. Malatya gerçekten marka şehir. Ama bütün bunların
hepsi enerjiye dönüşmediği takdirde, hiçbir kıymet ifade etmiyor. Umudunuzu yitirmeyin. Sonuna kadar bu mücadeleyi yapın. Benim gönlüm her zaman sizlerle beraber" diye konuştu.

Malatyaspor'un Malatyalılar'ın ortak paydası olduğunu vurgulayan Vali Daşöz, "Gitmeden önce de her fırsatta düşüncelerimizi anlatmaya çalışıyoruz. Buradan bir kez daha Malatyalılar ve Malatyaspor camiasından rica ediyorum. Bu takım sadece bir futbol takımı değil, değişik ayniyetlerden gelen Malatyalıların ortak paydası durumundadır. Malatya ve Malatya dışında yaşayan insanlar arasında bir köprü durumundadır. İlin hemşerilik duygusunun gelişmesinde, sosyal ve kültürel güzelliklerin ortaya çıkmasında önemli bir enstrüman konumundadır. Ayrıca herkesin ekonomik durumu iyi değil, düşük gelirlere sahip insanların en büyük mutluluk kaynağıdır.

Ben sizlerin çağrısına özellikle maddi durumu iyi insanların kulak vermesini istiyorum. Söylediğiniz sözler çıkış yolu olabilir. Hiçbir şey tam bitmiş sayılmayabilir. Bunun için bunu çok iyi değerlendirin. Ben, bu kısa sürede yaptığınız akılcı çalışmadan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Siz elinizden geleni yaptınız ve vicdanen rahatsınız. Sizlerin bu çağrısına kulak verilmesini bir kez daha rica ediyorum. Önerdiğiniz fikirlerle bir çıkış yolu bulunabilir diye düşünüyorum. Bu umudumu en azından taşımak istiyorum. Kısa bir süre sonra ben buradan ayrılmış olacağım. İyi ve kötü günler yaşadık. Ama şunu unutmayın nerede olursak olalım gönlümüzde Malatya ve Malatyaspor'un özel bir yeri olacak" dedi.

Kulüp Başkanı Hanefi Selimoğlu ise, Vali Halil İbrahim Daşöz'e bugüne kadar Malatyaspor'a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, "Gerek 91 bin dev öğrenci projeleriniz ile Malatyalı çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlayarak gerekse Malatyaspor'a verdiğiniz desteklerle bütün Malatya halkının takdirini topladınız. Ben bundan sonra sizi daha iyi görevlerde göreceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Malatyaspor yönetim kurulu, Vali Halil İbrahim Daşöz'e Malatyaspor'a verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız