SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Umursamazlık mı?

A- A+ PAYLAŞ

Yasal görevlerin yanı sıra kent içi araç ve yaya trafiğinin sağlıklı ve kesintisiz sağlamakla görevli olan ve kamuoyunca Malatya’yı yeterince tanımadığı eleştirilerine muhatap olan Malatya Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne yönelik eleştirilerin haklılığı bir kez daha ortaya çıktı.

Eski belediye binasının yıkılmasının üzerinden 20 aya yakın bir zaman geçtiği halde Milli Egemenlik (Turan Emeksiz) Caddesi'ndeki alt geçit girişinde bulunan yönlendirme tabelasında Belediye hizmet binası Valilik binası ile aynı yönde gösteriliyor.

Bu durumu farkedenler, "Bu tavır tam bir umursamazlık. Yeni Belediye binası tam tersi yönde. Kent sakinlerine saygılı olmayı düşünmeyen Belediye trafik yetkilileri bari dışarıdan gelenlere, kenti bilmeyenlere saygı göstersinler. Çünkü bu dönemde yerli ve yabancı turist sayısı oldukça fazla derken, sürücüler de “Malatya Belediyesi Kent Trafik Müdürlüğü yetkilileri kentin cadde ve sokakları hakkında en ufak bilgileri ve Malatyalıya saygısı yok. Örneğin alt yapı çalışmalarının devam ettiği bu günlerde sürücüleri uyarmaları/ bilgilendirmeleri gerekmez mi? Ayrıca belediyenin yeni binasına taşınmasının üzerinden 20 aya yakın bir zaman geçti tabela hala yerinde. Gösterilen yöndeki tek belediye, kent merkezine 45 kilometre mesafedeki Kale Belediyesi!.” diyerek eleştiride bulundular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız