SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Umut Çocukları Tiyatrosu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü’nce sokakta çalışan çocukların istihdam edilmesi ve okullarına kazandırılması amacıyla başlattığı çalışma kapsamında oluşturulan Umut Çocukları adlı tiyatro ekibi, yeni dönem çalışmalarına başladı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi, İnönü Üniversitesi'nde okuyan bir grup öğrenci ve bazı sivil toplum kuruluşlarının desteği ile yeni dönem çalışmalarına başlayan Umut Çocukları ekibi, ilk oyununu Ekim ayında sahnelemeyi amaçlıyor.

Malatya Halk Kütüphanesi'nin bodrum katında kendilerine tahsis edilen küçük salonda çalışmalarına başlayan Umut Çocukları ekibinin Ekim ayının ilk haftasında, geçen sezon da sahneledikleri ''Ben Çöp Değilim'' adlı oyunla sahneye çıkacakları bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız