SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Umut Evi Kuracağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:36:20
A- A+ PAYLAŞ

Ak Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Selim Pilten,Kızılay Malatya Şubesi ve Kızılay Kan Merkezini ziyaret etti. Kızılay Malatya Şubesi yönetim kurulu tarafından karşılanan Pilten projelerinden bahsederek Kızılay’ın çalışmaları hakkında da bilgiler aldı.

Kızılay Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra konuşmasına şöyle devam etti. “Çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz.  Sizin Yeşilyurt’a belediye başkanı aday adayı olmanız bizleri sevindirdi. Görevin size tevdi edilmesi Yeşilyurt için bir şans olacaktır. Bu güne kadar yaptığınız çalışmalar, belediyecilik kimliğiniz, mühendis kimliğiniz bunların hepsi Yeşilyurt için artı değerler oluşturacaktır.”

“Sağlık alanında bir çok projeyi hayata geçirmeyi hedefliyoruz.”

Kızılay Şube Başkanı Yalçın’ın konuşmasının ardından Pilten, “Kızılay insanlarımız için çok önemli bir görev üstlenmiştir. Birçok insana umut ışığı olmuştur.” diyen Pilten konuşması şöyle devam etti. “İnsan sağlığı her şeyden önce gelmektedir ve insan odaklı bir yönetim her zaman başarıya ulaşmıştır. Özellikle belediyelerin sağlık alanında hizmet veren her türlü kurum ve kuruluşa gerekli altyapıyı hazırlaması ve her türlü desteği vermesi gerekmektedir. Şimdiye kadar üstlendiğimiz görevlerden dolayı sağlık alanında yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz. Yeni Yeşilyurt’ta ortaya çıkacak eksikleri çok iyi biliyoruz ve sağlık alanında birçok projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz.”dedi.

 Bazı projelerinden de kısaca bahseden Pilten konuşmasını şöyle sürdürdü. “ Umut Evi projemiz Malatya dışından gelecek olan kanser hastaları ve hasta yakınları için umut olacak bir proje. Hasta ve hasta yakınlarının yiyecek, barınma ve sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak olan Umut Evinde hastalara aynı zamanda uzmanlar tarafından psikolojik destekte verilecektir. Burada verilecek olan eğitim ve derslerden Yeşilyurtlu hemşerilerimiz de faydalanabileceklerdir. Kurulacak olan Aile Sağlığı Merkezlerinde hastalıklardan korunma adına çalışmalar yapılacak ve vatandaşlarımız küçük rahatsızlıklarda hastaneye gitmek zorunda kalmayacaktır. Sağlıklı bir toplum için daha bir çok projeyi  hayata geçirmeyi hedefliyoruz.”

Kızılay Malatya Şubesinden sonra Kızılay Kan Toplama Merkezini ziyaret eden Pilten, merkez çalışanlarıyla sohbet edip Kan Toplama Merkezi Müdürü Dr.Osman Özgül’den bilgiler alarak ziyaretini sonlandırdı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız