SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Umut Nayir AYMS'ye Veda Etti

0
Güncellendi - 2016-05-15 02:49:57
Umut Nayir AYMS'ye Veda Etti
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor’un devre arasında Süper Lig ekibi Osmanlıspor’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı genç forvet oyuncusu Mehmet Umut Nayir, takımdan ayrıldı. Genç golcü, sosyal medya hesabı üzerinden veda ederken, duygu dolu bir mesaj yayınladı.

Sarı kırmızılıların gol yollarındaki problemini çözmek amacıyla Osmanlıspor’dan kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Mehmet Umut Nayir, sezonun bitmesinin ardından takımdan ayrıldı. Futbolculuğunu yanı sıra Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde de eğitim gören Nayir, attığı gollerle taraftarların gönlünde büyük bir yer edindi.

“İLKLERİ YAŞADIM”

Sezonun sona ermesinin ardından takımdan ayrılan Mehmet Umut Nayir, sosyal medya hesabı üzerinden duygu dolu bir mesaj yayınladı.

Alima Yeni Malatyaspor’da güzel günlerinin geçtiğini ifade eden Nayir, “Hayatımda ilkleri yaşadığım, deneyim dolu bir sezon daha sona erdi. Bu sezon için üzerimde emeği geçen herkese teşekkürler. Bu sezon, futbolun bir parçası olmaktan ne kadar mutlu olduğumu bir kere daha hatırlattı” dedi.

“HERKESİN DÜŞER DEDİĞİ TAKIMI AYAKTA TUTTUK”

Genç golcü, Alima Yeni Malatyaspor’u hedefine ulaştırmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, şunları söyledi:

“Takımdaki ağabeylerime, kardeşlerime, kulüpte çalışan tüm personele her şey için teşekkürler. Beni her zaman desteklediler. Güzel bir aile olduk. Hep birlikte, herkesin umudunu kestiği, ‘düşer’ dediği bu takımı ayakta tuttuk. Özel bir teşekkürü İrfan hocama ve onun nezdinde ekibindeki tüm hocalarıma etmek istiyorum. Bana çok güvendikleri ve bu güveni hissettirdikleri için teşekkür ediyorum.”

“GÜZEL DOSTLUKLAR VE DENEYİMLERLE AYRILIYORUM”

Malatya’da güzel anılarının olduğunu dile getiren Mehmet Umut Nayir, Malatya’nın gönlünde ayrı bir yerinin olacağını belirtti.

Nayir, veda yazısında son olarak, “Malatya halkına, taraftarına da teşekkür ediyorum. Malatyalılar ve taraftarlar oldukça sıcakkanlı. Bana çok büyük destek verdiler. Güzel dostluklar ve deneyimlerle buradan ayrılıyorum. Hakkınızı helal edin. En güzel başarılar dizinle olsun” diyerek, mesajını noktaladı.

NAYİR 5 GOL KAYDETTİ

Alima Yeni Malatyaspor’a ikinci yarıda katılan Mehmet Umut Nayir, 17 karşılaşmanın 16’sında forma giydi ve 5 gol kaydetti. Nayir, 1 maçta ise sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.

Nayir, 16 karşılaşmada bin 264 dakika görev aldı. Nayir, 14 karşılaşmaya ilk 11’de başlarken, sadece 2 karşılaşmada yedek soyundu ve sonradan oyuna girdi.

12 karşılaşmada 90 dakika forma giyen genç golcü, takımı adına 5 gol kaydetti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • mehmet kılınç (7 yıl önce)
    Teşekkürler umut nayir
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan44 (7 yıl önce)
    Emeğine sağlık. Katkılarından dolayı teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet demir (7 yıl önce)
    Eğer ruhunla oynasan playoff taydık yinede ayağına sağlık iskender alın ve akpabio kazıklarından iyiydinn
    0
    0
    Yanıtla