SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Umut Nayır Beşiktaş'la Anlaştı

0
Güncellendi - 2018-07-26 03:20:26
Umut Nayır Beşiktaş'la Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Mehmet Umut Nayır'ı kadrosuna kattı. 25 yaşındaki futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzalanacak.

Dorukhan Toköz ve Güven Yalçın'ı kadrosuna katan Beşiktaş, son olarak Mehmet Umut Nayır transferini de tamamladı. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Ankaragücü forması giyen 25 yaşındaki golcü futbolcu, sözleşmesinin sona ermesiyle Osmanlıspor'a geri döndü.

Osmanlıspor yönetimiyle yapılan görüşmeler sonrasında bu transferle ilgili pürüzler giderildi ve Mehmet Umut Nayır, Beşiktaş'la anlaştı.

Siyah-beyazlılar, 25 yaşındaki golcü futbolcuya 4 yıllık sözleşme imzalatacak.

Mehmet Umut Nayır, 2015- 2016 sezonu ara transfer döneminde Yeni Malatyaspor tarafından Osmanlıspor'dan kiralanmış, sezon sonuna kadar Malatya'da top koşturmuş, daha sonra kulübüne dönmüştü.

İstanbul, iha- malatyahaber.com 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ertan444 (5 yıl önce)
    Bu kadarmi düstün be Besiktas
    0
    0
    Yanıtla