SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Umut Nayir Bilmecesi

0
Güncellendi - 2016-06-24 02:45:11
Umut Nayir Bilmecesi
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor, geçen sezon Süper Lig ekibi Osmanlıspor’dan devre arasında kiraladığı forvet oyuncusu Mehmet Umut Nayir’i bu sezonda kadrosuna katmak için görüşmelerini hızlandırdı. Genç oyuncu için İzmir temsilcisi Göztepe’nin de devrede olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon devre arasında takıma katılan Nayir, attığı golle ve takıma yaptığı katkıyla herkesin büyük beğenisini kazanmıştı. Taraftarların gönlünde taht kuran genç forvet için yönetim devreye girdi.

Sarı kırmızılıların geçtiğimiz sezonun devre arasında Süper Lig ekibi Osmanlıspor’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı genç forvet, ligin sona ermesinin ardından takımdan ayrılmıştı. Gelecek sezonun planlamasını yapan ve çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor yönetiminin geride kalan sezonda performansından memnun kaldığı Nayir’i kadrosuna katmak için Ankara ekibiyle görüşmelerini sürdürüyor.

Yeni Malatyaspor’un kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği genç forvet için İzmir ekibi Göztepe’nin de devrede olduğu öğrenildi.

Yeni Malatyaspor’a ikinci yarıda katılan Mehmet Umut Nayir, 17 karşılaşmanın 16’sında forma giydi ve 5 gol kaydetti. Nayir, 1 maçta ise sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.

Nayir, 16 karşılaşmada bin 264 dakika görev aldı. Nayir, 14 karşılaşmada 11’de başlarken, sadece 2 karşılaşmada yedek soyundu ve sonradan oyuna girdi.

12 karşılaşmada 90 dakika forma giyen genç golcü, takımı adına 5 gol kaydetti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • cemal (7 yıl önce)
    Umut ortamı kızıştırıp fiyatını yükseltmek istiyor. Yönetimin bu oyuna gelmemesi lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurhan (7 yıl önce)
    Adam göztepe ile anlaştı zaten çokta önemli değil
    0
    0
    Yanıtla
  • evro (7 yıl önce)
    umut nayır bence bu ligin adamı değil. tamam iyi katkılar yaptı geçtiğimiz sezon ama şampyonluk için yeterli olmaz benc. adam çok hantal hızlı değil çok çalışması lazım. bu halde sadece hava topu indirir. hızlı bir forvet lazım bu takıma
    0
    0
    Yanıtla