SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Umutları Ortadan Kaldırıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:29:12
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Barış ve Demokrasi Platformu, Lice'de yaşanan olaylarla ilgili açıklamada bulundu.

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti'nde (MGTC) platform adına açıklamada bulunan İHD Malatya Şube Başkanı Servet Akbudak, "Lice'de yaşanan olaylar hepimizi kaygılandırmaktadır" dedi.

Akbudak, Lice'de yaşanan olayların insan haklı ihlali olduğunu iddia ederek, şunları söyledi: "Ortadoğu ve yakın komşu ülkelerin yaşadığını cehennem durumu iken, gösterilen demokratik tepkilere karşı yapılan her türlü saldırı ve katliamları hiçbir biçimde kabul etmek mümkün değildir. Çözüm sürecine dair gerek hükümet gerek Kürt siyasal hareketi tarafından umut verici açıklamaların yapıldığı bir anda yoğun gaz bombaları ve gerçek mermilere sahne olan olaylar, çözüm sürecine dair umutları ortadan kaldırmakta ve ülkeyi kaosa sürüklemektedir. Dolayısıyla herkesi daha dikkatli ve sorumlu hareket etmeye davet ediyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız