SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"5 Haftalık Süreç Önemli"

0
Güncellendi - 2016-01-27 20:14:43
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor, ligin 15. haftasında deplasmanda Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Ligin ikinci yarısında Adıyaman 1954 Spor maçının yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenmesi nedeniyle henüz maç yapamayan Malatya Yeşilyurtspor, bu arayı eksiklerini gidermek için değerlendiriyor. Ligin 15. haftasında deplasmanda Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ile zorlu bir karşılaşma oynayacak olan Malatya Yeşilyurtspor, Yeşiltepe 3 nolu sahada çalışmalarını sürdürdü.

"TAKIMIN MÜSABAKA TECRÜBESİNİ GÖREMEDİK"

Malatya Yeşilyurtspor'un teknik direktörü İsmail Tekin, önlerindeki 4-5 haftalık süreçte üst sıralardaki takımların birbirleriyle maçlarının olduğunu ifade ederek, bu süreci çok önemsediklerini dile getirdi.

Tecrübeli teknik adam, takımın müsabaka tecrübesini henüz göremediklerini, hafta sonu oynayacakları Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor maçında takımın tam anlamıyla göreceklerini kaydederek, "Adıyaman 1954 Spor maçının oynanması nedeniyle müsabaka tecrübesini göremedik. Bir hazırlık maçı oynadık ama resmi müsabakada takımın müsabaka tecrübesine şahit olamadık. Resmi müsabakanın önemi daha farklı. Oyun mücadelesi de farklı oluyor. Maçın ertelenmesi şansımıza mı oldu? Bunu yüzde 50-50 olarak değerlendiriyordum. Adıyaman 1954 Spor'un maç oynanmayınca psikolojik durumunu gördükten sonra yüzde 60 onlar karlı çıktı diye düşünüyorum. 4-5 hafta boyunca üstteki takımların birbirleriyle maçları var. Bu anlamda önümüzdeki 5 haftalı süreç büyük önem taşıyor. Hemen hemen de öyle sanıyorum ki, ikinci yarının ortasında bu grupta bazı şeyler kesinleşmiş olacak gibi görünüyor. Ya da sonuna kadar devam edecek gibi bir ortam oluşabilir" diye konuştu.

"İLK MAÇI KAZANMIŞLARDI, BU MAÇ ONUN RÖVANŞI OLACAK"

Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ile deplasmanda oynayacakları karşılaşmaya rövanş gözüyle baktıklarını ifade eden Tekin, "Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor, ilk yarının ilk maçını kazandı. Lidere yaklaşmaları açısından kendilerine bir güven getirdi. Ligin ilk yarısında burada farklı bir galibiyet almışlardı. Bu maç, ilk yarıdaki o maçında bir rövanşı olacak. Futbolcularımız ligin ilk yarısında alınan o farklı mağlubiyeti şansızlık olarak görüyorlar. Tabi buda bizim lehimize olacak. Bu maça çok daha farklı bir şekilde hazırlanıyoruz. Bu bize avantaj sağlayacaktır. Geçtiğimiz hafta maçımızın ertelenmiş olması nedeniyle de bir hafta kazandık. Fizik ve güç depolama adına bizim için çok iyi oldu. Takımı da artık oturtmaya çalışıyoruz. Oyun anlamı içinde şekilleniyoruz. Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor karşısında bu oyunu sahaya iyi bir şekilde yansıtacak olursak, tabi ki önümüzü daha iyi görmüş olacağız. Umutlu gidiyoruz" şeklinde konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız