SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Umuyorum Aramızda Olurlar!'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Forum Ortak Çalışma Grubu Toplantısı'nın ikincisi yapıldı.

Öğretmenevi'nde yapılan toplantıya Ortak Çalışma Grubu Girişimi Temsilcisi Semine Dengeşik, Ortak Çalışma Grubu Kolaylaştırıcısı Asım Demirkök, Türk-İş Malatya Temsilcisi Servet Akbudak'ın yanı sıra sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı. Toplantıda ekonomik kriz, işsizlik ve istihdama etkileri, 4320 sayılı ailenin korunmasına dair yasanın uygulanması aşamasında Türkiye çapında yaşanan sıkıntılar ve yerelde Malatya'nın çevre planı ile kent trafiği ve park sorunu konuları ele alındı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ortak Çalışma Grubu Girişimi Temsilcisi Dengeşik, yapılan toplantıların amacının sivil toplum örgütleri temsilcileri ile milletvekillerini bir araya getirerek, sorunları tartışmak olduğunu belirtti. Dengeşik, "Toplantımızın ilkine AK Parti Malatya Milletvekili İhsan Koca katılmıştı. İkinci toplantımıza yoğunluklarından dolayı milletvekillerimizden katılım olmadı. Ancak, bundan sonraki toplantılarda umuyoruz aramızda olurlar" dedi.

Ortak Çalışma Grubu Kolaylaştırıcısı Asım Demirkök ise, bu toplantıların bütün illerde yapıldığını kaydederek, "Amacımız hiçbir siyasi görüş olmadan, sorunları dile getirip, bunlara çözüm aramak" şeklinde konuştu.

Türk-İş Malatya Temsilcisi Servet Akbudak, ekonomik krizin Türkiye'yi önemli ölçüde etkilediğini belirterek, "Dünya genelinde yaşanan kriz olmasaydı dahi Türkiye'de ekonomik kriz yaşanacaktı. Ekonomide yaşanan krizlerin en önemli sebebi 80'li yıllardan bu yana hükümetlerin uyguladığı politikalardır. Sonuçta 2008 yılı içerisinde yaşanan krizde ise 250 bin çalışan işsiz kaldı" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız