SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ünilig Devam Ediyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:41:18
Ünilig Devam Ediyor
A- A+ PAYLAŞ

Üniversiteler Spor Ligi (Ünilig) Voleybol heyecanı Malatya’da devam ediyor. 11 farklı şehirde oynanan müsabakalarda B grubunda ikinci maçına çıkan Fırat Üniversitesi, zorlu rakibi Bingöl Üniversitesini 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Kadın ve Erkeklerde 11 farklı şehirde oynanan Ünilig Voleybol B grubu heyecanı Malatya’da devam ediyor. Erkeklerde B Grubu'nda yer alan ilk iki müsabaka da Bingöl Üniversitesi-Tunceli Üniversitesi’ni 3-0 mağlup ederken, Erzincan Üniversitesi ise ilk maçında Fırat Üniversitesi takımını 3-1 mağlup etmişti.

Atatürk Spor Salonunda oynanan ikinci maçların ilkinde ise Fırat Üniversitesi ile Bingöl Üniversitesi karşı karşıya geldi. Fırat Üniversitesi bu zorlu karşılaşmada rakibi Bingöl Üniversitesini 3-2 mağlup etmeyi başardı. Büyük heyecanın yaşandığı maçın ilk setinde Fırat Üniversitesi, rakibini 25-13 mağlup etti. İlk teknik molaya 8-2 önde giren bordo beyazlılar, ikinci teknik molaya ise 16-7 önde girmeyi başardı. Setlerde 1-0 öne geçen Fırat Üniversitesi, ikinci sete de hızlı bir başlangıç yaptı. Fırat Üniversitesi ikinci setin ilk teknik molasına 8-7 önde girerken, ikinci teknik molaya da ise 11-16 geriye düştü. İkinci teknik molanın ardından rakibine sadece 1 sayı veren bordo beyazlılar, ikinci seti 25-17’lik sonuçla kazandı. Karşılaşmanın üçüncü setinde ise Bingöl Üniversitesi muhteşem bir geri dönüşe imza atmayı başardı. Üçüncü setin ilk teknik molasına 8-6 önde giren Bingöl Üniversitesi, ikinci teknik molaya ise 16-14 önde girmeyi başardı. Büyük heyecana sahne olan sette üstünlüğü elden bırakmayan Bingöl Üniversitesi, üçüncü seti 25-23 kazanarak, setlerde durumu 2-1 getirdi. Bingöl Üniversitesi dördüncü seti de 25-18 tamamlayarak, setlerde durumu 2-2 getirdi. Beşinci sette ise adeta nefesler tutuldu. Son dakikaya kadar büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmanın son setini, Fırat Üniversitesi 16-14 önde tamamlayarak, maçtan da 3-2 galip ayrıldı.

Bu zorlu karşılaşmayı başhakem Mikail Şimşek ve yardımcısı Cumali Kurak yönetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız