SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ünilig Grubu Tamamlandı

0
Güncellendi - 2017-03-03 02:23:46
Ünilig Grubu Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Genel Müdürlüğü, Türkiye Voleybol Federasyonunca düzenlenen Üniversitelerarası (Ünilig) Voleybol Bayanlar ve Erkekler D Grubu yarı final müsabakaları sona erdi.

İnönü Üniversitesi BESYO Spor Salonu'ndaki müsabakalarda, Gaziantep Üniversitesi, Dicle Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Harran Üniversitesi ve Siirt Üniversitesinden bayanlarda ve erkeklerde 4'er takım ve 32'şer sporcu finale çıkmak için mücadele etti.

Bayanlarda Fırat Üniversitesi birinci, Gaziantep Üniversitesi ikinci, erkeklerde ise Gaziantep Üniversitesi birinci, Fırat Üniversitesi ikinci oldu.

Gaziantep ve Elazığ takımları, Mayıs ayında Türkiye finalinde mücadele edecek.

Fırat Üniversitesi antrenörü Ercan Sönmez, bayanlarda birinci, erkeklerde de ikinci olarak Türkiye finaline gitmeye hak kazandıklarını belirterek, "Güzel bir organizasyon oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Önümüzde uzun zaman var, eksikliklerimizi tamamlayıp finale hazırlanacağız. Hedefimiz, üniversitemizi en iyi şekilde temsil ederek, Türkiye derecesi almak." diye konuştu.

Gaziantep Üniversitesi antrenörü Adnan Menderes Bağçeci ise, turnuvaya gelirken bayanlar ve erkek takımlarında birinci olmayı amaçladıklarını söyledi.

Birinciliği erkek takımıyla başardıklarını aktaran Bağçeci, "Kız takımımızla maalesef bazı sakatlıklardan dolayı ikinci olduk. Eksiklikleri giderip Türkiye finallerinde daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Çocuklarla çok çalıştık, emeğimizin karşılığını aldığımız için mutluyuz." dedi.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız