SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ünilig Voleybol Yarı Finalleri Sona Erdi

0
Güncellendi - 2016-03-11 03:12:37
Ünilig Voleybol Yarı Finalleri Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki Ünilig Voleybol Erkekler Yarı Final B Grubu maçları sona erdi, Adana Çukurova Üniversitesi birinci oldu.

Eskimalatya'daki Battalgazi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmalara Adana Çukurova Üniversitesi, Şanlıurfa Harran Üniversitesi, Siirt Üniversitesi ve Diyarbakır Dicle Üniversiteki ekipleri katıldı.

Son gün oynanan maçlarda; Adana Çukurova Üniversitesi Siirt Üniversitesi'ni setleri 25-13, 25-21, 25-22 alarak 3-0, Diyarbakır Dicle Üniversitesi de Şanlıurfa Harran Üniversitesi'ni setleri 25-8, 25-5, 25-17 alarak 3-0 mağlup etmeyi başardılar.

Bu sonuçlarla, birinci olan Çukurova Üniversitesi ile ikinci olan Dicle Üniversitesi ekipleri finallere katılma hakkını elde ettiler.

Çukurova Üniversitesi Antrenörü Zehra Ercan, "Takım olarak iyi hazırlandık. Finallere iyi hazırlanmamız lazım, kazanmak istiyoruz" derken, Dicle Üniversitesi Antrenörü Ercan Tizar, "Güzel bir turnuva oldu. İnşallah finallerde de güzel maçlar çıkarıp, ilk üçe girmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

v2

v3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız