SON DAKİKA
SON DEPREMLER

6 Akademisyen Serbest Bırakıldı

0
Güncellendi - 2016-11-11 02:19:33
6 Akademisyen Serbest Bırakıldı
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi'nde görev yapan ya da yapmış akademisyen ve idari personele yönelik son FETÖ/PDY örgütü suçlamasıyla yapılan 27 gözaltıdan, 6'sının hızlandırılmış sorgunun ardından Çarşamba akşam saatlerinde adliyeye çıkarıldıkları, 21'inin ise emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Akşam saatlerinde Adliye'ye sevkedilen yönetici ve öğretim üyelerinin Doç.Dr. Mehmet A. (Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi), Prof. Dr. Saffet S. (İlahiyat Fakültesi eski Dekanı), Prof.Dr. Abdülkadir B. (Rektör Yardımcısı), Doç.Dr. Nihat A. (İİBF Öğretim Üyesi), Prof.Dr. Bilal A. (Eğitim Fakültesi Dekan Vekili), Doç.Dr. Recep K. (Yeşilyurt MYO Müdürü) oldukları haber alındı.

Savcılıktaki sorgularının ardından Sulh Ceza Hakimliği'ne sevkedilen 6 kişinin tamamı 00.30 sularında sonuçlanan yargılamanın ardından serbest bırakıldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ali tüfenkçi (7 yıl önce)
    yeni rektörün çalıştığı kişilerin birçoğu şu anda adliyede. rektör yrd. myo müdürleri vs. bunun ne demek olduğunu düşünebiliyor musunuz? oysa ki sayın kızılay, inönü üniversitesinden paralelle yeterince mücadele edilmediğini savunuyordu. peki ya kendisinin yakın çalışma arkadaşları kimler? kamuoyuna takdirlerimle..
    0
    0
    Yanıtla
  • turnusol ali! itham edecek makamdamısın? haberlerle millete çamur atma fetönün ne olduğunu anlamamışsın adı geçen insanlar kamuoyunun bildiği insanlar
    0
    0
    Yanıtla
  • erbay karahan (7 yıl önce)
    Bunun adı "itibar suikastı"dır. bu adamların FETÖ ile hiçbir bağının olmadığını herkes biliyor! peki, neden bunlar yaşandı? birileri rektörlük seçimlerinde yaşadıkları hezimetin acısını çıkartıyor beyler, değerli malatyalılar! seçimde bileklerini bükemedikleri kişilerin, itibarını zedelemek için, bu tür bir olayı yapıyorlar veya yaptırıyorlar. Malatyalılar uyanık olmak zorunda, aksi halde bu gidişle işimiz oldukça zor. Malatyalılar bu olayla anlamalılarki; artık birşeylerin değişmesi gerekiyor, malatya siyasetine ipotek koymuş kişilerin bir an önce bu işten elini eteğini çekmesi gerekiyor. Malatyalıların siyasete ipotek koyan kişi yada kişileri reise şikayet etmesi gerekiyor. aksi halde bu şehir bir ailenin üyeleri arasında bölüştürülür benden uyarması...
    0
    0
    Yanıtla