SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Üniversite Kampı' Sona Erdi

A- A+ PAYLAŞ

Dostluk Ormanı (Forest of Friendship) Uluslararası Gönüllü Çalışma Kampı için İnönü Üniversitesi'nde kamp kuran İspanya, Fransa, Kore ve Fas'lı üniversite öğrencilerinin katıldığı kamp sona erdi.

İnönü Üniversitesi'nde 15-30 Temmuz 2010 tarihleri arasında yapılan kamp sonrasında İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Ünal'ı ziyaret eden gönüllü öğrenciler, kamp süresince gerçekleştirdikleri uygulamalar ile katıldıkları sosyal ve kültürel etkinlikler hakkında bilgiler verdiler.

Prof. Dr. Süheyla Ünal ise düzenlenen kampın İnönü Üniversitesi'nde gerçekleştirilmiş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kampın yararlı geçmiş olmasına sevindiğini söyledi.

'Dostluk Ormanı Uluslararası Gönüllü Çalışma Kamp'ında gönüllü öğrenciler, Üniversite kampüs alanı içerisinde bulunan ağaçların bakımını yapmanın yanı sıra çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklere de katıldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız