SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Üniversite Öğrencileri İçin.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:27:10
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yardım severler düzenlenen kahvaltı programına bir araya geldi. 

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Malatya Şubesi, 500 kişilik kahvaltı programı organize etti. Organizasyona Yardım Sevenler Derneği Malatya Şube Başkanı Emine Taşçı, dernek yöneticileri üyeleri ve hayırseverler katılı. Programın amacının üniversite öğrencilerine burs sağlamak olduğunu belirten Taşçı, “Dernek olarak 100 öğrencimizi üniversite okutuyoruz. Bu öğrencilerimizin burslarına katkı sağlamak amacıyla bu kahvaltı programını düzenledik" diye konuştu.

Yaptıkları faaliyetler ve yardımlar hakkında bilgiler veren Emine Taşçı, “Geçen sene Ahmet Parlak İlköğretim Okulu’nda 2 anasınıfı yaptırdık ve fakir öğrencilerimize kıyafet yardımında bulunduk. Dernekçilik bir ekip işidir ve bizler yardıma muhtaç her insanın yanında olmaya çalışıyoruz. Yatalak bir hastamız vardı, ona yatak aldık 2 senedir de o ailemizin kirasını veriyoruz. Faaliyetlerimiz sadece bunlarla da sınırlı değil. Üniversitede okuyan öğrencilere de yardımcı oluyoruz. Bugün düzenlediğimiz program da üniversitede okuyan öğrenciler için. Bizleri destekleyen hayırsever iş adamlarına ve arkadaşlarıma saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız