SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversite Öğrencisi İntihar Etti

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:28:15
Üniversite Öğrencisi İntihar Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da üniversite öğrencisi genç kız intihar etti. Edinilen bilgiyle göre olay, Malatya’nın Arapgir ilçesinde özel bir yurtta meydana geldi. Yurt binasının 5’inci katından atlayan S.T. (17), Malatya Devlet Hastanesi’ne getirilmesine rağmen kurtarılamadı.

İddiaya göre, yurt balkonunda arkadaşıyla sohbet ederken arkadaşının içeri geçmesinin ardından kendisini aşağı bırakan genç kızın herhangi sorununun bulunmadığı öğrenildi. Genç kızın, Malatya İnönü Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde okuduğu, yurtta ise misafir öğrenci olarak kaldığı bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YEŞİLYURT'TA İNTİHAR..

Bu arada Yeşilyurt'ta da bir şahsın, maddi sorunlardan dolayı bunalıma girip intihar ettiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Yeşilyurt ilçesinde meydana geldi. S.Y. (51) isimli şahıs, evinde tek başına bulunduğu sırada ruhsatsız av tüfeğiyle intihar etti.

Şahsın maddi sıkıntıdan dolayı ruhi bunalıma girip intihar ettiği belirtildi.

Jandarma tahkikatı sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız