SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversite Olimpiyat Takımı..

A- A+ PAYLAŞ

Tayland'ın Bankok kentinde yapılacak olan Üniversite Olimpiyatları'nda tekvando dalında Türkiye'ye temsil edecek olan sporcular Gaziantep'te düzenlenen bir turnuva ile belirlendi.

Gaziantep Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvaya 40 sporcu katıldı. Kıyasıya yapılan mücadelelerin ardından, Tayland'ın Bankok kentinde yapılacak olan olimpiyatlarında, tekvando takımına bayanlarda 47 kiloda Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nden Serap Aydeniz, 51 kiloda Ankara Gazi Üniversitesi'nden M. Özge Gök, 59 kiloda Konya Selçuk Üniversitesi'nden S. Rümeysa Ölçek, 63 kiloda Ankara Üniversitesi'nden Sibel Güler ve 72 kiloda Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nden Tuba Abuş katılmaya hak kazandı.

Erkekler kategorisinde ise 58 kiloda Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nden İ. Volkan Çobankaya, 62 kiloda Malatya İnönü Üniversitesi'nden Muhammet Cücü, 64 kiloda Ege Üniversitesi'nden Kıvanç Dinçsalman, 72 kiloda Sakarya Üniversitesi'nden Rıdvan Baygut, 78 kiloda Ankara Gazi Üniversitesi'nden Akın Erbaş, 84 kiloda Selçuk Üniversitesi'nden Ali Sarı ve 84+'da Ankara Gazi Üniversitesi'nden H. İbrahim Mercimek, olimpiyatlara katılmaya hak kazandı.

Yapılan turnuvada bayanlar kategorisinde 55 ve 63 kiloda temsil edecek olan iki sporcunun turnuva komitesi tarafından ileriki günlerde açıklanacağı öğrenildi.

Bu arada sert geçen karşılaşmalar sırasında darbe alan bazı sporculara sağlık görevlileri müdahale etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız