SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversite Personeline Eğitim

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:15:10
Üniversite Personeline Eğitim
A- A+ PAYLAŞ

 Bilişim, Eğitim Kültür ve Araştırma Derneği (BEKAD) işbirliği ile düzenlenen hizmet içi eğitim programı kapsamında İnönü Üniversitesi idari yönetici ve personeline "Kişisel Gelişim Eğitimi" verildi. 

İnönü Üniversitesi Kalegöl Otel'de gerçekleştirilen eğitim programının açılışına Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Genel Sekreter Doç. Dr. Kadir Kartalcı, Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Atalan ve Üniversite personeli katıldı.

Programın açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, kişisel gelişim eğitiminin önemine vurgu yaparak, çalışanların iş performansının arttırılması ve çağın gereksinimlerine uygun olarak kişisel gelişimin sağlanması için bu tür etkinliklerin kaçınılmaz olduğunu dile getirdi.

Kişisel Gelişim ve NLP uzmanı Oğuz Saygın ile Psikolog Kutay Ürkmen'in verdiği eğitimde, Kurumsal ve bireysel başarının artırılması, ülke kaynaklarının daha etkin kullanılması, daha yüksek kalite ve verimliliğin sağlanabilmesi, zamanın doğru, verimli ve planlı kullanılabilmesi, çağımızın hastalığı olan stres ile nasıl baş edilmesi gerektiği ve günlük hayatta önemli kayıplara neden olan öfke kontrolünün nasıl sağlanacağı konuları işlendi.

4 gün süren etkinlik boyunca isteyen personelin Kalegöl Otel'de konakladığı program, personele katılım belgesinin verilmesi ile son buldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız