SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Üniversite Sınavı da Yapılmalı'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Açıköğretim Lisesi sınavlarının yapıldığı belirtilirken, ÖSS'nin de yapılması istendi.

Doğanşehir Milli Eğitim Müdürü Dursun Ergen, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklanmada, "Doğanşehir, Malatya ilimizin en kalabalık ilçesi olmakla beraber, şuan öğrencilerinin en kalabalık olduğu bir ilçedir. Açıköğretim Lisesi sınavları hafta sonunda yapıldı. Bakanlığın tanıdığı sınavların yapılabilme şartı olma, Açıköğretim Lisesi öğrenci sayısı 101'i geçmesidir. Oysa biz çoktan aştık bu rakamı. Şuan 340 öğrencimiz var. Açıköğretim Lisesi sınavı cumartesi ve pazar günleri yapıldı. Doğanşehir Atatürk İlköğretim Okulu ve Doğanşehir Lisesi'nde yapılıyor. Bu sınava 3. kez ev sahipliği yapıyoruz. İlk yılda 114 öğrencimiz Anadolu açık lise sınavına katıldı. 2. yılda bu sayıyı 210’a çıkardık bu yılda 340 kişi yapılan sınavda bakanlık müfettişleri hazır bulunuyor. Hedefimiz iyi bir çalışma ile üniversite sınavlarını da Doğanşehir’de yapma imkanına kavuşmaktır" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız