SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversite Tıp Merkezi'nde Öğrenci Çalıştıracak..

A- A+ PAYLAŞ

Kadro yasasının çıkmaması nedeniyle personel yetersizliği sorununu çözemeyen İnönü Üniversitesi rektörlüğü, öncelikle Turgut Özal Tıp Merkezi'nde yaşanan sıkıntıyı gidermek için, "öğrenci çalıştırma" yoluna gidiyor. İnönü Üniversitesi'ne bağlı Sağlık Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'ndaki bölümlerde eğitim gören öğrencilerin maaşlı olarak Turgut Özal Tıp Merkezi'nde çalıştıracağı duyuruldu.

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Turgut Özal Tıp Merkezi'nde yardımcı sağlık personeli olarak iki vardiya halinde olmak üzere 16.00 - 20.00 ve 20.00 - 24.00 saatleri arasında kısmi statüde çalışmak üzere Sağlık Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Hemşirelik, Ebelik, Laboratuvar - Radyoloji Teknisyenliği ve Sağlık Memurluğu bölüm öğrencilerinden maaşları Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Öğrenci Sosyal Hizmetler Fon Saymanlığı tarafından ödenmek üzere öğrenci çalıştırılacaktır" denildi.

Rektörlüğün açıklaması'nda çalışmak isteyen öğrencilerin Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimliği'ne bizzat müracaat etmeleri gerektiği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız